Show

Komentari 444

Objavili neviđene fotografije i snimke Elizabete, na jednoj od njih s Titom 'bratski' dijeli voće

Objavili neviđene fotografije i snimke Elizabete, na jednoj od njih s Titom 'bratski' dijeli voće

Snimke kraljice i princa nastale su 1953. na turneji zemljama Commonwealtha. Turneja je trajala dugih sedam mjeseci, a fotografije i videozapisi pokazuju kako se kraljevski par znao dobro opustiti

Nakon iznenadne smrti princa Philipa u javnosti su se pojavile fotografije njega i supruge kraljice Elizabete II. u dosad neviđenom, toplijem izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, fantastične fotografije pokazuju srdačniju i otvoreniju stranu kraljevskog para koju nisu često pokazivali u javnosti.

Fotografije para preuzete su iz kućnih snimaka kraljice i princa, a snimila ih je Patrici Norrie, supruga nekadašnjeg generalnog guvernera Novog Zelanda Sira Willoughbyja Norriea. Sve to bit će ekskluzivno prikazano u dokumentarnom filmu 'The Queen Unseen' u Velikoj Britaniji koji je snimljen u čast kraljici koja će 21. travnja proslaviti svoj 95. rođendan.

Neke od ekskluzivnih fotki možete pogledati OVDJE.

Snimke kraljice i princa nastale su 1953. godine na turneji zemljama Commonwealtha. Turneja je trajala dugih sedam mjeseci, a fotografije i videozapisi pokazuju kako se kraljevski par znao dobro opustiti u pauzama između obaveza i iskoristiti svoje slobodno vrijeme za uživanje. 

Kraljica se na fotkama opušteno smije, a na sebi ima sunčane naočale, u ruci drži kameru, a princ Pilip se u bazenu igra s tada 10-godišnjom kćeri Norriesa Sarah Stephenson koja se tih trenutaka prisjetila i za potrebe snimanja filma.

- Kraljevski je par znao da ih snimamo i to im nije smetalo. Kraljica je imala identičnu kameru kao moja majka i snimala je slične snimke. A moja je majka izvanredno uhvatili kraljičin osmijeh. Sjajno smo se zabavljali i bilo je svima lijepo. Bilo je jako uzbudljivo ugostiti kraljevsku obitelj, a kraljica je čak sa mnom i sestrom išla u šetnju - otkrila je. 

Dokumentarni film sadrži rijetke i dosad neviđene privatne snimke koje će vjerojatno prikazati kraljevsku obitelj u sasvim novom svjetlu. 

Između ostalog, u filmu će biti prikazan i kraljičin susret s predsjednikom Jugoslavije Josipom Brozom Titom koji je tada zatražio osobni susret s njom povodom svog 80. rođendana. Kraljica Elizabeta II. tada je prvi put posjetila neku komunističku zemlju, a gledatelji će sada moći vidjeti kako je uspjela šarmirati domaćina s kojim je igrala golf, dijelila vozilo pa čak i zajedno jela naranču.

Dijeljenje naranče je zasigurno jedan od najzanimljivijih trenutaka jer je kraljica inače poznata da pred kamerama rijetko jede i to ni ne odobrava, ali Tita je srdačno ponudila voćem koje je jela. 

Najčitaniji članci