Obavijesti

Show

Komentari 444

Objavili neviđene fotografije i snimke Elizabete, na jednoj od njih s Titom 'bratski' dijeli voće

Objavili neviđene fotografije i snimke Elizabete, na jednoj od njih s Titom 'bratski' dijeli voće
14

Snimke kraljice i princa nastale su 1953. na turneji zemljama Commonwealtha. Turneja je trajala dugih sedam mjeseci, a fotografije i videozapisi pokazuju kako se kraljevski par znao dobro opustiti

VIDEO

Nakon iznenadne smrti princa Philipa u javnosti su se pojavile fotografije njega i supruge kraljice Elizabete II. u dosad neviđenom, toplijem izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

01:30

Naime, fantastične fotografije pokazuju srdačniju i otvoreniju stranu kraljevskog para koju nisu često pokazivali u javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fotografije para preuzete su iz kućnih snimaka kraljice i princa, a snimila ih je Patrici Norrie, supruga nekadašnjeg generalnog guvernera Novog Zelanda Sira Willoughbyja Norriea. Sve to bit će ekskluzivno prikazano u dokumentarnom filmu 'The Queen Unseen' u Velikoj Britaniji koji je snimljen u čast kraljici koja će 21. travnja proslaviti svoj 95. rođendan.

210127830

Neke od ekskluzivnih fotki možete pogledati OVDJE.

Snimke kraljice i princa nastale su 1953. godine na turneji zemljama Commonwealtha. Turneja je trajala dugih sedam mjeseci, a fotografije i videozapisi pokazuju kako se kraljevski par znao dobro opustiti u pauzama između obaveza i iskoristiti svoje slobodno vrijeme za uživanje. 

The Coronation of H. M. Queen Elizabeth II

Kraljica se na fotkama opušteno smije, a na sebi ima sunčane naočale, u ruci drži kameru, a princ Pilip se u bazenu igra s tada 10-godišnjom kćeri Norriesa Sarah Stephenson koja se tih trenutaka prisjetila i za potrebe snimanja filma.

- Kraljevski je par znao da ih snimamo i to im nije smetalo. Kraljica je imala identičnu kameru kao moja majka i snimala je slične snimke. A moja je majka izvanredno uhvatili kraljičin osmijeh. Sjajno smo se zabavljali i bilo je svima lijepo. Bilo je jako uzbudljivo ugostiti kraljevsku obitelj, a kraljica je čak sa mnom i sestrom išla u šetnju - otkrila je. 

Dokumentarni film sadrži rijetke i dosad neviđene privatne snimke koje će vjerojatno prikazati kraljevsku obitelj u sasvim novom svjetlu. 

Između ostalog, u filmu će biti prikazan i kraljičin susret s predsjednikom Jugoslavije Josipom Brozom Titom koji je tada zatražio osobni susret s njom povodom svog 80. rođendana. Kraljica Elizabeta II. tada je prvi put posjetila neku komunističku zemlju, a gledatelji će sada moći vidjeti kako je uspjela šarmirati domaćina s kojim je igrala golf, dijelila vozilo pa čak i zajedno jela naranču.

Dijeljenje naranče je zasigurno jedan od najzanimljivijih trenutaka jer je kraljica inače poznata da pred kamerama rijetko jede i to ni ne odobrava, ali Tita je srdačno ponudila voćem koje je jela. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 444
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'