Show

Komentari 41

Objavili prvu 'privatnu' fotku sa svadbe Mate Rimca, mladenci pozirali s prijateljima uz more

Objavili prvu 'privatnu' fotku sa svadbe Mate Rimca, mladenci pozirali s prijateljima uz more

Mate Rimac, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, u četvrtak u popodnevnim satima oženio je svoju djevojku Katarinu Lovrić, a vjenčanje nije bilo nimalo tradicionalno

Na Facebook profilu salona vjenčanica 'Vesna SPOSA' osvanula je prva fotografija s vjenčanja Mate Rimca (32).

POGLEDAJTE VIDEO 

Rimac, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, u četvrtak u popodnevnim satima oženio je svoju dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić (29).

Na objavljenoj fotografiji mladenci poziraju s prijateljima uz more.

Najviše pažnje privukla je mladenka Katarina zbog neobičnog modnog odabira. Naime, ona se nije odlučila, kao većina mladenki, za klasičnu haljinu-vjenčanicu, već je na sebi imala prekrasan bijeli kombinezon sa šlepom. 

- Svojim hrabrim odabirom Katarina je postavila trend budućim mladenkama i pokazala kako se u hlačama može ostaviti bolji dojam nego u vjenčanici - napisali su iz salona vjenčanica u opisu fotke. 

Podsjetimo, par se potajno oženio na obali bivše Titove rezidencije, Vile Dalmacija u Splitu.

Vila je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda, pa je to, vjerojatno, razlog zašto su mladenci odabrali takvu tajnovitu lokaciju. 

Komiža: Mate Rimac u društvu djevojke Katarine prošetao rivom

- Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali - sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle - napisao je Mate u srpnju 2020. godine uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka kada su službeno odlučili zaokružiti svoju ljubav. 

Najčitaniji članci