Obavijesti

Show

Komentari 10

'Oblikovali su me gubitak tate, rođenje djeteta i izbjeglištvo...'

'Oblikovali su me gubitak tate, rođenje djeteta i izbjeglištvo...'
5

U velikom intervjuu za Story, poznata televizijska voditeljica Ivana Paradžiković otkrila je detalje iz privatnog života te zbog čega o ljubavi inače ne voli govoriti

VIDEO

Emisiju Nove TV 'Provjereno' Ivana Paradžiković (38) uređuje i vodi deset godinu, a u intervjuu za Story progovorila je o smrti svog oca, ali i o trenutcima u izbjeglištvu. 

- U izbjeglištvu sam okusila kako je to kad te promatraju samo na temelju vanjštine. Borba protiv nepravde samo je jače buknula u meni u tom razdoblju, ali tu su i roditelji koji su u 33. godini ostali bez svega i nisu tražili pomoć. Znalo se dogoditi da ujutro nemaju za kruh i zbrajale su se ćute lipe, ali bili su toliko ponosni da nikad nisu htjeli moliti za pomoć. To je uvelike utjecalo na mene - govori Paradžiković te dodaje kako su je u djetinjstvu djeca podcjenjivala i rugala su joj se, zbog čega se danas ima kompleks dokazivanja. 

- Sebe gonim na svim frontama. Uvijek u društvenim igrama moram pobijediti, ako pečem tortu, ona mora biti najbolja na svijetu, uvijek sam u školi prolazila sa 5.0, a na fakultetu s nikad manje od pet. Volim biti prva - priča poznata televizijska voditeljica koja je najkritičnija prema samoj sebi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliku ulogu u životu pružio joj je tata, a Ivana je otvoreno priznala kako ju je njegova smrt jako pogodila. 

- Tatina smrt me oblikovala. Preminuo je nekoliko dana prije nego što sam počela voditi večernje vijesti. Svaki sam dan išla na govorne vježbe. S tim papirima bih otišla u bolnicu, stala pred tatu i njegova cimera i vodila im vijesti. Bila sam jako vezana uz njega, pravi 'tatin sin' - ispričala je Ivana te dodala kako se često zna zbog toga rasplakati. 

- Godinama poslije znalo mi se dogoditi da se negdje vozim, lijep je sunčan dan, svira neka dobra glazba na radiju i ja samo počnem plakati i shvatim da to sve negdje stoji. U grlu, utrobi, duši. Neisplakano, neodtugovano jer jednostavno nije imalo vremena za to. Definitivno su me oblikovali gubitak tate, rođenje djeteta i izbjeglištvo u Njemačkoj - dodaje Ivana koja je ponosna majka sina Huga (13) kojeg je rodila u srednjim dvadesetima. 

- Preokrene ti se život naglavačke. Meni je to dalo dodatnu snagu jer sam se u životu borila za njega. Za sebe se vjerojatno nikad ne bih tako borila, ali za njega - lavovski. Promijeni ti se sustav vrijednosti i više nisi važan ti netko to drugo stvorenje. Jako sam ponosna na njega jer mislim da je ispravno stvorenje - govori Paradžiković koja ipak ne voli pričati o drugim muškarcima u svojem životu. 

- Ljubav je smisao života. Ne volim govoriti o privatnom životu jer mislim da je irelevantan za posao koji radim, ali naravno da bez ljubavi ne mogu živjeti. To je osnova i pokretač svega, a ima sreća i na tom planu - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'