Obavijesti

Show

Komentari 2

Obožavateljicu B. Novkovića dečko zaprosio na Narodnom

Obožavateljicu B. Novkovića dečko zaprosio na Narodnom
5

Sandra je na Narodni radio stigla bez da je išta slutila. Mislila je da je došla samo da bi upoznala Borisa, međutim, dečko Nikola priredio joj je još jedno iznenađenje

VIDEO

Boris Novković (44) u srijedu ujutro na Narodnom radiju doživio je neobično buđenje.

- Jutro nije moje doba. Bojao sam se na što će ovo ličiti nakon što sam bio budan do 4 ujutro, ali brzo sam se probudio. Nisam ni sanjao da ću doživjeti prosidbu uživo. Strašno mi je drago što sam doživio ovaj susret - rekao je pjevač koji je na radio došao najaviti sutrašnji koncert u povodu proslave 25 godina karijere.

Sandra bila uvjerena da je došla samo upoznati Borisa

U studiju narodnog dočekale su ga dvije obožavateljice, Sandra i Nikolina. Nikolina nikako nije mogla suspregnuti suze jer je, kako kaže, kao mala obećala sama sebi da će se udati za Borisa Novkovića. U međuvremenu je pronašla čovjeka svog života, ali susret s Borisom ponovno je rasplamsao prvu ljubav. Domaćin Jutra na Narodnom radiju, Drele, najavio je uskoro i novo iznenađenje. Pred vratima studija stajao je mladić koji je posjet radiju i poznatog pjevača odlučio iskoristiti da zaprosi svoju djevojku Sandru, drugu obožavateljicu, koja je bila uvjerena da je na radio došla upoznati omiljenog pjevača. 

'Učini me najsretnijim čovjekom i udaj se za mene'

- Učini me najsretnijim čovjekom na svijetu i udaj se za mene - rekao je Nikola. Slušatelji Narodnog kao i svi prisutni u studiju očekivali su Sandrin odgovor. Pristala je, a Nikola joj je poklonio prsten i prekrasni veliki buket crvenih ruža. Sandra (30) inače radi u jednoj veleprodaji, a Nikola (24) se bavi bodybuildingom. Nakon nepune dvije godine veze mladić je odlučio zaprositi svoju djevojku, a kako bi taj trenutak učinio posebnijim odlučio ga je podijeliti sa što većim brojem ljudi pa se za pomoć obratio omiljenom radiju.

Među brojnim čestitarima našla se  još jedna velika Borisova obožavateljica Antonija Blaće koja je u čast novim mladencima otvorila šampanjac. 

Boris je novopečenim zaručnicima prigodno otpjevao pjesmu 'U dobru i zlu'.

- Mogu uspjeti jedino ako budu potpuno otvoreni jedno prema drugom. Ne smiju ništa gurati pod tepih i sve će biti u redu - odgovorio je Boris na pitanje koji je recept za uspješan brak. 

Nikola i Sandra sutra će na Borisov koncert prvi puta kao zaručnici. Borisu će se na pozornici pridružiti Kemal Monteno, Željko Joksimović i brojni drugi, a najavio je i 'oživljavanje' nekih vrlo starih hitova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao