Obavijesti

Show

Komentari 25

'Očuh me dirao kad sam imala 15 i pretvarao se da je liječnik'

'Očuh me dirao kad sam imala 15 i pretvarao se da je liječnik'
3

Kad je majka bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima te da mora opipati moje i provjerio imam li ih ja, ispričala je voditeljica Ellen DeGeneres

VIDEO

Komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres (61) nedavno je progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživjela kao tinejdžerka. U intervjuu za 'My Next Guest Needs No Introduction' voditelju Davidu Lettermanu (72) otkrila je kako je njezina majka Betty napravila veliku pogrešku kad se po drugi put udala za očuha koji ju je seksualno zlostavljao. 

DeGeneres je objasnila kako je Betty u to vrijeme bolovala od raka dojke pa ju je njezin očuh hvatao i 'provjeravao' dal ima kvržice na grudima, a kad je to rekla majci ona joj nije povjerovala.

Conférence de presse avec les acteurs du film "Finding Dory" à Beverly Hills

- Kad je majka bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima te da mora opipati moje i provjerio imam li ih ja. Imala sam 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom tijelu. Bila sam preslaba da mu se suprotstavim. To je zbilja jedna grozna priča koju sam odlučila podijeliti kako si nijedna djevojka to ne bi dopustila - izjavila je Ellen. No, tu priči nije bio kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komičarka je dodala kako je očuh jednom pokušao provaliti u njezinu sobu. 

People

- Kad sam čula da provaljuje u moju sobu razbila sam prozor i pobjegla. Nisam to htjela reći majci jer sam je željela zaštititi, a i znala sam da bi bila slomljena - dodala je Ellen. Unatoč tome što joj je nekoliko puta rekla kako se očuh čudno ponaša prema njoj, Betty je s njim u vezi ostala još 18 godina. 

- Žene se nekad osjećaju kao da nisu vrijedne ili kao da nemaju pravo reći 'ne'. Upravo iz tog razloga mislim da je važno govoriti o tome. Ima toliko mladih djevojaka koje je strah pričati o takvim problemima. Nema veze koliko godina imate, to se jednostavno ne može dopustiti - zaključila je. 

 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje