Obavijesti

Show

Komentari 4

Od djece do zvijezda: Postali su uspješni nakon dječjih filmova

Od djece do zvijezda: Postali su uspješni nakon dječjih filmova
17

Dok su bili djeca su nas zabavljali na malim ekranima. Neki se nakon toga više nikada nisu pojavili u javnosti, a neki svojim skandalima pune naslovnice kako su iz malenih dječjih zvijezda postali 'upropašteni'

VIDEO

Kao djeca dobili su uloge koje su im odredile njihov daljnji život. Neki se nakon toga više nikada nisu pojavili u javnosti, a neki svojim skandalima pune naslovnice kako su iz malenih dječjih zvijezda odrasli u 'upropaštene osobe'. No, neki su ipak uspjeli u životu i nakon slave stečene preko filmova ili serija. Danas su oni odrasle osobe, imaju obitelj, neki više ne glume, a kao djeca su nas zabavljali na malim ekranima.

Steve Urkel

Vjerojatno poznajete Jaleela Whitea (41) kao Stevea Urkela iz humoristične serije 'Pod istim krovom'. Dosadnog, vječno zaljubljenog u Lauru Winslow, pomalo glupavog, ali istovremeno jako inteligentnog susjeda obitelj Winslow nikako nije mogla izbaciti iz svoje kuće. Nakon te uloge, za koju je po svakoj snimljenoj epizodi dobio 100 000 dolara, White je uglavnom gostovao na pojedinačnim epizodama TV serija. Također se pojavio na nekoliko reality natjecanja poput Ples sa zvijezdama. Nastavio je svoju glumačku karijeru te trenutno snima dramu, jednu vrstu 'lažnog dokumentarca' i posudio je glas u animiranom filmu. 

Laura Winslow

Kellie Shanygne Williams (42), poznatija kao Laura Winslow koja je glumila je s Jaleelom Whiteom u seriji 'Pod istim krovom'. Njoj ta humoristična serija nije donijela tako veliku slavu pa se odlučila povući iz glume i krenula u Washington gdje je započela program umjetnosti za mlade. Udala se 2009. godine za Hannibala Jacksona (42) s kojim ima dvoje djece, John Ervin Jacksona i Hannah Belle Jackson

Sestre Olsen 

Od malenih nogu glumile su u humorističnoj seriji 'Puna kuća'. Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen (32) naizmjenično su bile u ulozi malene Michelle Tanner u dobi od samo 6 mjeseci. Iako je serija dosegla veliku popularnost, one su izvan seta imale vlastite projekte koji su ih učinili uspješnim ženama. Snimale su filmove, pokrenule svoju liniju proizvoda i skladale vlastitu glazbu, a sve to se pretvorilo u milijune dolara koje sada imaju. Nakon što su se postavile kao ozbiljne dizajnerice odjeće koju prodaju po nižim cijenama, ostavile su se glume i usredotočile se na vođenje uspješnog poslovnog pothvata.

Kimmy Gibbler

Andrea Barber (42) također je glumila u seriji 'Puna kuća' i to prijateljicu od najstarije sestre Michelle Taner. Iznenađujuće je da je Andrea već bila iskusna glumica kada je počela snimati seriju. Četiri godine ranije, glumila je u 'Dani naših života'. Ali još je više iznenađujuća činjenica da je prekinula svoje dane kao glumica kratko nakon 'Pune kuće', sve do 2016. kada se serija ponovno nastavila na Netflixu. Andrea sada je majka s dvoje djece, u mirovini je i radi na svojoj diplomi Whittier Collegea.

Dewey

Erik Per Sullivan (27) iz  humorističnog sitcoma 'Malcolm u sredini', svoju je mladost posvetio glumi. Imao je uspješne filmove i serije, ali i u animiranim crtićima poput 'U potrazi za Nemom' gdje je posudio svoj glas morskom konjicu. Glumac, koji je također primio nagradu 'James Joyce' za najbolju tinejdžersku sporednu ulogu, trenutno pohađa Sveučilište Južne Kalifornije. 

Margaret Sheffield

Još jedna serija koja se prikazivala u našim krajevima je 'Dadilja', a Nicholle Tom (40) glumila je najstariju kći Sheffielda. Veći uspjeh je postigla kao glumica u projektima kao što su Superman, u kojem je glumila Supergirl. Posljednjih godina, međutim, Nicholle je pronašala stalan rad u filmu i na TV-u te se pojavljuje u serijama poput 'Mentalist'. Trenutno je dobila ulogu u seriji 'Masters of Sex'. 

Cindy Lou iz 'Grincha'

Vjerojatno znate za Taylor Momsen (24), ali mnogi ju ne bi prepoznali u ovakvom izdanju. Simpatična Cindy Lou iz filma 'Kako je Grinch ukrao Božić' danas svira gitaru i pjeva u 'The Prett Reckless', a i glumila je i u 'Tračerici'. 

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Wednesday Addams

Christiana Ricci (38) je jedna od rijetkih zvijezda koja je dosljedno radila s više glumačkih uloga gotovo svake godine od 1993. Bilo da znate kao Wednesday Addams u 'Obitelji Addams' ili Kat u 'Casperu', sigurno je da su 90-te godine ove dječje zvijezde bile uspješne, a svoju karijeru nije na tome zaustavila. Glumila je s Johnny Deppom u filmu 'Strah i trepet u Las Vegasu'. Udala se i dobila dijete njezina najvažnija uloga sada je mama i da je potpuno drugačija osoba nego što je bila prije nego što je imala sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao