Obavijesti

Show

Komentari 9

Od maratona prežderavanja do trčanja maratona na Bundeku

Od maratona prežderavanja do trčanja maratona na Bundeku
4

Toooooooo pi*** ti materina!!! Uspjela sam!!!!! Otrčala sam svoju prvu utrku od 10,5 km! Bravo ja!!!, pohvalila se Nina Martina Korbar na Instagram profilu

Noćni trkački spektakl, vratio se na zagrebačko jezero Bundek i savski nasip te je okupio bivše natjecatelje showa 'Život na vagi'. Alen Abramović (46), Nina Martina Korbar (26) i Luka Smoljo (28) neka su od imena koja su uspješno istrčali maraton, čime su se 'pohvalili' na društvenim mrežama.

- Toooooo!!!!! Toooooooo pi*** ti materina!!! Uspjela sam!!!!! Otrčala sam svoju prvu utrku od 10,5 km! Prošle godine u ovo vrijeme sam bila kandidat showa 'Život na vagi' i bojala sam se kako ću istrčati 4,2 km, a ove godine sam se vratila još jača i još bolja i istrčala sam 10,5 km!!! Bravo ja!!! Hvala svima koji se*u po meni i dodatno me motiviraju, uspjela sam vam pokazati da kad vjerujem u sebe i gledam svoja posla, da samo napredujem bez obzira na vas - napisala je Nina Martina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toooooo!!!!! Toooooooo pi*** ti materina!!! Uspjela sam!!!!! Otrčala sam svoju prvu utrku od 10,5 km! Prošle godine u ovo vrijeme sam bila kandidat showa Život na vagi i bojala sam se kako ću istrčati 4,2 km, a ove godine sam se vratila još jača i još bolja i istrčala sam 10,5 km!!! Bravo ja!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🏆🏆🏆🏆🏆 Hvala svima koji se*u po meni i dodatno me motiviraju, uspjela sam vam pokazati da kad vjerujem u sebe i gledam svoja posla da samo napredujem bez obzira na vas, ali još veće i najveće hvala onima koji me vole, vjeruju u mene, guraju me naprijed, motiviraju, bodre i moj su oslonac! Hvala mojoj najvećoj snagi i na kraju, hvala meni samoj i dragome Bogu! ☺️☺️🙏🏻🙏🏻 Sve se može kad se hoće i kad se radi na svojoj glavi! I naravno, hvala @pragmakomunikacije na pozivu i posebnoj pozivnici! Od mnogih evenata na kojima sam bila i na koje sam pozvana, ovo mi je jedno od posebne časti i zadovoljstva jer pokazuje koliko sam napredovala i koliko se može! Ljudi, idem sad pojest sladoled, nažlempat se vode i sretnog i ispunjenog srca na spavanje! Volim vas!!! #grawenocnimaraton #pokrenipromjenu #nekidrugisvijet PS- hvala svim ljudima koji su nas bodrili na utrci, sjajni ste i naravno, na odličnoj organizaciji 👏🏻👏🏻👏🏻🥇🥇🥇🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

Baš kao Nina, i Alen se na Instagramu raspisao o novom uspjehu, što je oduševilo brojne pratitelje na društvenoj mreži.

- Ej ljudi, sinoć sam istrčao svoju prvu utrku u životu i to 10,5 km... Mnogo se toga može promijeniti u godinu dana. U ovo doba prošle godine učio sam trčkarati i brzo hodati na traci, a sada sam postao aktivni sudionik ovakvih manifestacija gdje ljudi pobjeđuju sebe i svoje fizičke i mentalne limite! Bilo je predivno, ekipa izvrsna, i sada trebao bih reći da sam ponosan na sebe!? Što je ponos uopće? Za mene je to neko usamljeno mjesto gdje ti i tvoj ego imate razgovor u kojem hvalite jedan drugog. Zato ja radije biram zahvalnost! Zahvalan sam univerzumu što je odigrao u moju korist i dao mi snage da napravim ove promijene koje su me izvukle iz onog mraka u kojem sam bio prošlo ljeto. I zato vjerujte da je sve moguće i kako bi Coelho rekao kada nešto silno želiš iz dubine duše, cijeli svemir će se urotiti da to i dobiješ! - poručio je Alen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...