Obavijesti

Show

Komentari 55

Od slatkih blizanaca do reality zvijezda koje vole nositi štikle

Od slatkih blizanaca do reality zvijezda koje vole nositi štikle
16

PUT PREMA SLAVI Od djetinjstva u Njemačkoj, preko reality rezidencije na Košutnjaku pa sve do skandaloznih fotografija na kojima je jedan od njih odjeven u ženu

VIDEO

Miku i Gibu Vasić (25)  možete voljeti ili mrziti, ali je jedno sigurno - ne možete ih ne primijetiti. Evo kako je izgledao životni put najpoznatijih blizanaca na Balkanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15
Screenshot

Obožavaju Jelenu Karleušu

Blizanci su od rođenja do šestog razreda osnovne škole živjeli u Njemačkoj, a onda su se preselili u Srbiju. Srednju frizersku školu završili su u Nišu, nakon čega su se opet vratili u Njemačku. Vole izlaske, a najdraža im je Jelena Karleuša. Ipak, nikad se pijani nisu vratili kući. Roditelji Rade (57) i Rada (52)  su ponosni na njih.

- Ostavila bi ih u bolnici da su bile djevojčice. Ne bi ih uzela - rekla je Rada. 

Fotokopirka, Photoshop ili montaža?

Nakon sudjelovanja u regionalnom 'Big Brotheru' i showu 'Mijenjam ženu' živjeli su i u Koprivnici. Neko vrijeme nisu se pojavljivali u javnosti, a onda je na društvenim mrežama osvanula fotografija jednog od njih odjevenog u žensku odjeću. 

Miki i Gibi transformacije u ljepši spol nisu strane, a svojom imitacijom pop dive Beyonce svojedobno su oduševili gledatelje Big Brothera. Vasići se nisu mogli dogovoriti jesu li Mikine fotografije na kojima je odjeven u seksi ženu fotokopirane, fotošopirane ili montirane.

- Netko je fotokopirao moje bliznake Miku i Gibu. Pa kako bi to bili oni? - zaključila je mama Rada.

Nisu dugo izdržali u Koprivnici

U isto vrijeme u javnost je 'procurila' informacija da Mika i Giba više ne žive u Koprivnici. Naime, Branka Radić (78) iz Reke oduševila se Vasićima dok ih je gledala u 'Big Brotheru'. Upoznali su se još u Njemačkoj, a nakon showa slala im je novac kako bi im pomogla da 'stanu na noge'. Mika i Giba neko su vrijeme boravili u njezinom domu, a onda je njihova ljubav 'pukla'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

- Braća su, ima neko vrijeme, otišla u Srbiju. Bilo je problema, naravno. Sud će to sve na kraju riješiti - rekao je Brankin suprug Ludvig.

- Napustili su nas i otišli usred noći. Mi smo stari i bolesni ljudi. Zbog njih je ovdje bila i policija. Mi smo ih uzdržavali. Oblačila sam ih i hranila, a oni ništa nisu radili. Mika i Giba nemaju tu što više tražiti. Ni sama ne znam zašto su otišli, a još sam im dala pare za Božić. Otkako ih znamo, htjeli smo im sve najbolje. Boravište u Hrvatskoj su im dva puta odbili. Ugovor prema kojem im ostavljam kuću sam raskinula - dodala je vidno uzrujana Branka.

Žele otvoriti vlastiti 'frizeraj'

Mika i Giba, koji su se u međuvremenu vratili k roditeljica u Srbiju, odmalena sanjare da otvore frizerski salon jer su se kao djeca najviše voljeli igrati s lutkicama i šišati ih. No kažu da još nisu skupili dovoljno novca za vlastiti biznis. Što se njihovog ljubavnog života tiče, tvrde da oko njih ima cura napretek

- Što više skandala, mi smo popularniji. To nam diže rejting, a i još ponešto - rekao je svojedobno Mika te tako dao naslutiti da ćemo njega i brata Gibu još viđati na malim ekranima.

PRfotografije

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju