Obavijesti

Show

Komentari 36

Od vatrene crnke i plavuše do brinete: Hana opet farbala kosu

Od vatrene crnke i plavuše do brinete: Hana opet farbala kosu
8

Otkako je u vezi s Goranom, Hana je prošla pravu transformaciju. Uvećala je grudi, usne, napravila tetovaže, a nekoliko je puta promijenila i boju kose

VIDEO

Reality zvijezda Hana Rodić (23) proslavila se nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni', gdje je osvojila srce Gorana Jureneca (40).

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić na 'Poligrafu'

Pokretanje videa...

Hana Rodić na 'Poligrafu' 10:37

Iako su postojale predrasude kako njihova veze neće uspjeti zbog razlike u godinama, pokazali su kako im to nije prepreka. Par je i danas u sretnoj vezi.

A otkako je u vezi s Goranom na sebi je napravila brojne promjene. Najprije je ugradila silikonske grudi, 'popravila' usnice nekoliko puta, napravila je dvije tetovaže, a pratitelje je najviše iznenadila kada je promijenila boju kose.

U realityju je bila vatrena crnka, a potom je posvijetlila kosu. Mnogi su joj poručili kako joj je puno bolje stajala crna, no kasnije je dobivala samo pohvale na račun izgleda. 

Neko je vrijeme bila brineta, a potom je prešla u svjetlije nijanse i postala plavuša. Prema objavama na društvenim mrežama, bila je zadovoljna promjenom boje kose. 

No potom je opet počela razmišljati o bojanju, za što je pitala i pratitelje što misle. Naposljetku je odlučila i ponovno postala brineta. Pohvalila se videom na društvenim mrežama i uz njega objavila pjesmu 'Oops!... I did it again', čime je istaknula kako je ponovno promijenila izgled. 

Na pitanje obožavatelja zašto nikada ne bude spontana i nenašminkana, budući da zagovara prirodan izgled, Hana je svojedobno 'odbrusila' da na Instagramu pokazuje ono što ona želi i da se nema potrebu nikome opravdavati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane