Obavijesti

Show

Komentari 108

Odbrusila golom fotkom: 'Kad se žena skine krene seksizam'

Odbrusila golom fotkom: 'Kad se žena skine krene seksizam'
3

Kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu, komentirala Žanamari Perčić

VIDEO

Pjevačica Žanamari Perčić (37) često na društvenim mrežama objavljuje  provokativne fotografije, a s obzirom na njezin izgled rijetko koji obožavatelj rekao bi da se približava četrdesetoj te da ima četverogodišnju kći Gabrielu. Perčić je nedavno objavila fotografiju u atraktivnom kupaćem kostimu te stala na kraj brojnim negativnim komentarima s kojima se svakodnevno susreće.

- S obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primijetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘man’s world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu - napisala je pjevačica. 

Žanamari je nedavno otkrila kako voli provoditi vrijeme u teretani, te da između nje i pet godina mlađeg supruga Marija nema ljubomore. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ima i on ponuda, pa smo ravnopravni! A sve te ulete prepričamo jedno drugom. Nasmijemo se i to je to. Nema ljubomore. Uleti su samo pokazatelj da nam dobro ide. Primijetila sam da, što sam sretnija u ljubavi, imam više uleta. Kad sam bila solo, nisam ih imala ni upola toliko! Valjda je ljudima zanimljivo nešto što ne mogu imati - izjavila je Žanamari za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako ju 'Maki' motivira i izvlači najbolje iz nje. Osim ljubavi, Marija i Žanamari povezuje i posao. Naime, Mario osim što je maneken ujedno je basist njezine grupe. 

- Na pozornici lakše funkcioniramo jer se tamo zezamo do bola. U studiju se ne smijem puno smijati jer mi glas onda mijenja boju. Privatno smo skloni krajnostima. Ili smo oboje u euforiji ili smo neraspoloženi, jer nekome od nas smeta jugo! Svjesni smo obostrane empatije, pa smo razvili odlične tehnike i fore kako se držati pozitive - objasnila je. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'