Show

Komentari 53

Odlučite: Provokativna Irma ili divlja Danijela zauzet će tron!

Odlučite: Provokativna Irma ili divlja Danijela zauzet će tron!

NAJBOLJE NASTUPAJU: Ostale su još samo Irma i Danijela, a sad će gledatelji glasovanjem odabrati najbolju tverkašicu

Twerkanje sam sama istrenirala i usavršila doma. Nije mi uopće naporno jer obožavam plesati. Presretna sam što sam baš ja izborila veliko superfinale, kaže Irma (20). Twerkašica, po zanimanju frizerka, plesom se bavi odmalena. Najveća joj je želja ostvariti inozemnu karijeru. Sama se šminka i brine o svom staylingu, a velika je ljubiteljica tetovaža.

POGLEDAJTE VIDEO FINALNE BORBE:

- Za sada imam list marihuane na prsima, a uskoro ću raditi nove tetovaže - kaže Irma. Njezine suparnice u twerku, Danijela (36), Vanesa (26) i Lea (19), mislile su da je Irma bahata i umišljena, ali su promijenile mišljenje i druže se i privatno.

- Voljela bih jednog dana raditi u striptiz klubu u Americi - kaže atraktivna crnka. Dodaje kako toliko voli pozornicu da ne želi nikada sići s nje. Mentorica natjecanja i članica žirija, Polina Golubeva, ističe kako Irma ima pravu'“big booty' za twerk.

POGLEDAJTE VIDEO FINALNE BORBE:

 

GLASAJTE ZA POBJEDNICU PRVOG HRVATSKOG TWERK NATJECANJA:

- Dat ću sve od sebe u finalu. Želja mi je jednog dana učiti druge twerku - kaže jedina plavuša u natjecanju. Dodaje kako planira odraditi sve moguće radionice twerka u Hrvatskoj a onda krenuti i u Italiju. Danijela, također poput Irme, sve pokrete i složenu koreografiju najčešće sama uvježbava doma.

POGLEDAJTE DANIJELIN PROFIL:

- Ponosna sam što sam u ovom natjecanju. Pogotovo što sam se našla među curama koje nešto znaju o twerku - kaže Zagrepčanka. Smatra kako joj je najveća prednost u finalu to što se bavila gimnastikom, zumba fitnessom i trbušnim plesom.

- Mislim da bi se svaka žena trebala baviti twerkom. Brazilkama je ovaj ples urođen. One su kao stvorene za njega - smije se Danijela. Djevojkama je žao što u Hrvatskoj još ne postoje tečajevi u kojima bi se moglo napredovati u twerku.

 

POGLEDAJTE IRMIN PROFIL:

 

Nemojte zaboraviti glasovati za svoju favoritkinju do četvrtak u 18:00, jer upravo vi odlučujete koja djevojka će ponijeti titulu najbolje hrvatske twerkerašice.