Obavijesti

Show

Odrasla u ljepoticu: Ovako sada izgleda bivša dječja zvijezda...

Odrasla u ljepoticu: Ovako sada izgleda bivša dječja zvijezda...
1

AMBICIOZNA TINEJDŽERICA Finalistica ‘Supertalenta’ Antonia Dora Pleško natjecala se i u ‘X Factoru’, a sad je sve iznenadila atraktivnim izgledom

VIDEO

Dobrom šminkom i odijevanjem može se dosta toga popraviti što djevojci smeta, istaknuti ono dobro, a sakriti loše, kaže pjevačica Antonia Dora Pleško (17).

Atraktivna Splićanka preko noći je izrasla u pravu ljepoticu, a komplimenti pršte sa svih strana. Nekadašnja natjecateljica showa 'Supertalent' iz 2009. i prošlogodišnjeg 'Factor Adria' u međuvremenu je glumila u američkoj seriji “Rhythm Village”. Za džeparac je zarađivala i nastupajući po vjenčanjima sa splitskim bendom Festivo.

Supertalent Antnia Dora Ple?ko

Od Supertalenta do holivudske uloge u seriji: Kao jedanaestogodišnjakinja se plasirala u finale showa 'Supertalent'. Iako je zauzela 4. mjesto, otvorila su joj se vrata Hollywooda, gdje je dobila ulogu u seriji ‘Rhythm Village’.

- Amerika me i dalje privlači. To je bilo izuzetno iskustvo. Radim na tome da sad kad sam starija i ozbiljnija opet otputujem i nastavim započete projekte - kaže pjevačica. Dodaje kako je, surađujući s domaćim bendovima, zaradila lijep džeparac za srednjoškolku, ali sad priželjkuje svoj bend i autorsku glazbu.

- Prošlo ljeto je osvojila Grand Prix na međunarodnom pjevačkom festivalu u Sloveniji. Sada dogovara suradnju s njihovom produkcijom, a opet će gostovati na festivalu - kaže majka Dubravka.

Od djevojčice iz susjedstva do prave ljepotice: Osim što uživa u atraktivnoj odjeći i šminkanju, Antonia Dora voli naglasiti svoje adute. Oko stila joj pomaže najbolja prijateljica, majka Dubravka.

Povremeno kada dođe u Zagreb, Antonia Dora odlazi na pjevačko usavršavanje.

- Radila sam s Martinom Tomčić, koja mi se odmah svidjela. S njom je užitak surađivati - kaže Pleško. Osim što se bavi glazbom, Antonia je izlagala vlastite kreacije haljina na modnim revijama.

- Pohađam umjetničku školu, smjer modni dizajn. Haljina je bila dio zadane teme za završnu modnu reviju u ovoj školskoj godini - kaže Dalmatinka. Ipak kad je u pitanju ljubav, pjevačica je pomalo zagonetna.

- Uvijek sam zaljubljena. U život, u sam osjećaj zaljubljenosti, kao i u glazbu - zaključuje Antonia Dora.

 

Iako su neki komentirali kako je Splićanka korigirala usne, u njezinu obranu stale su prijateljice.

- Antonia koristi Lip Plumper - kažu prijateljice. Riječ je o proizvodu koji prirodno napravi efekt punijih usana, a može se kupiti u Hrvatskoj za oko 200 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...