Obavijesti

Show

Komentari 7

Odrastali su pred očima cijelog svijeta: Prepoznajete li ih sve?

Odrastali su pred očima cijelog svijeta: Prepoznajete li ih sve?
17

'Klinci' iz filmova i serija koje su obilježile generacije danas su odrasli ljudi. Iza sebe imaju skandale, obitelji, ostavljenje ili ostvarene glumačke i pjevačke karijere

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Edward Furlong ('Terminator')


Edward Furlong (39) slavu je stekao ulogom u drugom nastavku 'Terminatora' kada mu je bilo 14 godina. Tijekom devedesetih, nastavio je nizati uloge u hit filmovima poput 'Generacije X' i 'Detroit Rock City' te je postao velika teen zvijezda, a 1992. godine proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svijetu. No njegova karijera krenula je nizbrdo zbog ovisnosti o drogama i alkoholu. 

Vegas Indie Film Festival - Las Vegas

Njegova bivša supruga Rachael Bella tražila je zabranu pristupa jer ju je u nekoliko navrata tukao. Uhićen je i jer je bio nasilan prema Monici Keen, koja je također tražila zabranu pristupa. 

Furlong, koji je proveo i dva mjeseca iza rešetaka, s Rachael ima i sina Ethana (10). 

Cole Sprouse ('Prijatelji')

Cole Mitchell Sprouse na filmskom platnu prvi put se pojavio kao sedmogodišnjak, kada je 1999. godine glumio u komediji 'Tata od formata'. Godinu kasnije zaigrao je u popularnoj seriji 'Prijatelji'. Simpatičnog dječaka Bena gledatelji su upamtili iako se pojavio tek u sedam epizoda. 

Nakon 'Prijatelja' glumio je u 'Vidio sam mamu kako ljubi Djeda Mraza', a nakon toga zaigrao je i u nekoliko televizijskih serija. Veću ulogu dobio je u seriji 'Lagodan život Zacka i Codyja', a trenutno glumi u 'Riverdaleu'.

Jonathan Lipnicki ('Stuart mali')

Kao petogodišnjak, u filmu 'jerry Maguire' tumačio je sina samohrane majke Dorothy i zaradio pohvale publike. Nakon toga, glumio je u 'Stuartu Malom' i 'Malom vampiru' pa prekinuo karijeru.


Prije nekoliko godina išao je na lasersku operaciju, popravio vid i skinuo naočale. Odlučio se vratiti glumi te zaigrao manje uloge u televizijskim serijama. Osim toga, Jonathan se bavio boksom i svoje tijelo je isklesao u teretani.

Christina Ricci ('Addams Family')

Jednu od svojih prvih uloga u karijeri, Christina Ricci (37) je ostvarila kao kći mračne obitelji Addams. Tada joj je bilo samo 13 godina, a Wednesday Adams uzdignula ju je u zvijezde.

Z: The Beginning Of Everything Premiere - New York

Glumica je tada postala 'teen ikona', a kasnije se razvila u cijenjenu glumicu. Iza sebe ima i borbu s poremećajima u prehrani. Prije pet godina se udala i ima sina Freddieja (3)

Carmen Cortez ('Spy Kids')

Glumica Alex Vega (27) koju smo prije 14 godina gledali u dječjem filmu 'Spy Kids' izrasla je u pravu ljepoticu. Tumačila je malu špijunku Carmen Cortez koja sa svojim mlađim bratom prolazi razne avanture.

Nakon uspješnog filma ona se nastavila baviti glumom, a pojavila se čak i u popularnoj seriji Mentalist. Prošle godine okušala se u plesnom showu 'Dancing With the Stars' i osvojila 6. mjesto.

 

Happy Sunday! Love you all! God Bless!!!

A post shared by Alexa PenaVega (@vegaalexa) on

Iako joj je tek 27, iza sebe ima već jedan propali brak s producentom Seanom Covelom (40). 

Alisan Porter ('Kovrčava Sue')


Film o nestašnoj djevojčici redatelja Jamesa Belushija izašao je sada već davne 1991. godine, ali glavna glumica i danas 'žari i pali'. Doduše, u glazbenim vodama.

Alisan Porter danas ima 35 godina, majka je dvoje djece te je pobijedila u američkoj verziji popularnog talent showa 'The Voice' u kojem je surađivala, između ostalih, i s Christinom Aguilerom

Danas gradi pjevačku karijeru, ali njezin život bio je sve, samo ne ružičast. Borila se s ovisnosti o drogama, a istu je pobijedila uz pomoć supruga Briana Autenrietha i djece.

Jake Lloyd ('Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja')

Jake Lloyd (28), koji je glumio mladog Anakina u filmu 'Ratovi zvijezda: Fantomska prijatelja'  u zatvoru je o lipnja prošle godine. Uhićen je nakon što je bježao policiji na autoputu Južne Karoline vozeći 190 kilometara na sat. Nakon toga, sletio je s ceste. Njegova majka Lisa policiji je otkrila da ju je taj tad napao i urlao na nju ispred njihove obiteljske kuće.

Razlog njegovih ispada je šizofrenija, koja mu je dijaganosticirana u 19. godini. U periodu u kojem je uhićen Lloyd, kaže majka, nije pio svoje lijekove.

Njegova majka otkrila da su ga vlasti prebacile na psihijatriju jer su zaključile da mu je više potrebna pomoć, nego kazna. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...