Obavijesti

Show

Komentari 2

Oduševio je u australskom 'X-Factoru', nastup posvetio majci

Oduševio je u australskom 'X-Factoru', nastup posvetio majci
1

Obitelj Vlade Šarića iz Tomislavgrada u Sydney se preselila prije dvadesetak godina. On se prijavio na australsku verziju showa 'X-Factor' i prošao dalje

VIDEO

Vlado je nastup posvetio majci Danijeli koja je bolovala od raka, ali je u međuvremenu ozdravila, kaže Marija, Vladina sestrična iz Tomislavgrada. Vlado Šarić (17) je pjevao pjesmu 'Stitches' kanadskog pjevača Shawna Mendesa i dobio tri glasa žirija za prolaz.

- Ponosni smo na njega. Cijeli se život bavi glazbom - kaže njegova sestrična. Vlado živi s majkom Danijelom i bratom Vinkom u Sydneyu. Vlado radi u restoranu brze hrane. 

- Prva pjesma koju je Vlado izveo je Thompsonova ‘Iza devet sela’. On mu je idol te njegove pjesme zna otpjevati i odsvirati na akustičnoj gitari - kaže Marija. Šarić planira iduće godine s majkom i bratom posjetiti selo Prisoje pokraj Tomislavgrada gdje mu žive djed Vinko i baka Jaka.

- Vlado jako voli naš kraj. Sačuvao je u sebi naše običaje jer je kao dječak dolazio u Tomislavgrad - kaže sestrična. Dodaje kako želi napraviti koncert u BiH.

Vlado se kao dijete bavio nogometom, a sad se u cijelosti posvetio glazbi.

- Dobro razumije hrvatski, ali ga slabije govori - kaže Marija. Dodaje kako joj je bratić miljenik mnogih cura diljem svijeta, među kojima ima i Hrvatica. Trenutačno nije u vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...