Show

Komentari 2

Odvjetnik Marilyna Mansona o optužbama glumice: Lažne su...

Odvjetnik Marilyna Mansona o optužbama glumice: Lažne su...

Glazbenik Marilyn Mason (52) u zadnje vrijeme našao se pod optužbama za zlostavljanje glumica, a glumica Esme Bianco (38) podigla je protiv njega optužbu za silovanje, drogiranje i mučenje

Glumica Esme Bianco (38), zvijezda 'Igre prijestolja', u optužbi navodi da ju je pjevač Marilyn Manson (52), pravog imena Brian Warner, 2011. doveo u Hollywood pod krinkom glumačkog angažmana koji se nikad nije ostvario. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Umjesto toga, ona tvrdi da je odvedena do njegove kuće u kojoj je bila zaključana u spavaću sobu u kojoj je bila bičevana i podvrgnuta elektrošokovima.

Umjesto hrane dobivala je alkohol i drogu, a bila je i prisiljavana na seks s drugom ženom pred kamerama.

- Da budemo jasni, ova tužba podnesena je tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene financijske zahtjeve gospođe Bianco i njenog odvjetnika - rekao je Mansonov odvjetnik Howard E. King.

- Energično ćemo osporiti ove navode na sudu i sigurni smo da ćemo ih nadjačati - dodaje Mansonov odvjetnik koji ih smatra lažnima.

Bianco također navodi da joj Manson nije dozvoljavao da napusti njegov dom bez dopuštenja i da ju je progonio sjekirom i rezbario joj leđa nacističkim nožem.

On je u veljači optužbe glumica Esme Bianco, Evan Rachel Wood i mnogih drugih nazvao užasnim iskrivljavanjem stvarnosti.

- Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima - rekao je tada Manson.

Međutim, iako je Manson samouvjeren, napustio ga je njegov menadžer i njegova izdavačka kuća.

Najčitaniji članci