Show

Komentari 126

Talijan sa 65. Eurosonga će se testirati na droge, oglasili se i organizatori o događaju

Talijan sa 65. Eurosonga će se testirati na droge, oglasili se i organizatori o događaju

Svjesni smo špekulacija oko videoisječka talijanskih pobjednika Eurosonga u Green roomu sinoć. Još uvijek pažljivo pregledavamo snimke, bend je opovrgnuo optužbe, kažu organizatori

Talijanski bend Måneskin pobijedio je na 65. Eurosongu u Rotterdamu, ali je preuzimanje titule najboljih, zasjenila scena iz uključenja uživo dok je trajalo bodovanje u areni Ahoy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledatelji su primijetili da je pjevač Damiano David (22) pognuo glavu nad stolom i komentirali su da nešto 'vuče' te aludirali, naravno na kokain.

Zbog događaja od kojega su se društvene mreže 'užarile' od komentara, oglasio se i EBU, službeni organizator Eurosonga.

- Svjesni smo špekulacija oko videoisječka talijanskih pobjednika Eurosonga u Green roomu sinoć. Bend je opovrgnuo optužbe da su konzumirali drogu, a njihov pjevač po dolasku kući podvrgnut će se dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizirati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef izaslanstva obavijestili su nas da  nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač čistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo doista pronađeno nakon provjere na licu mjesta. Još uvijek pažljivo pregledavamo snimke i pravodobno ćemo objaviti sve nove informacije- piše u službenoj izjavi organizatora Eurosonga

Na sinoćnjoj press konferenciji, članovi benda su se osvrnuli na događaj, a kasnije su i na društvenim mrežama opovrgnuli tvrdnje da se pjevač drogirao u prijenosu uživo.

- Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista PROTIV droga i nismo nikada šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju glazbu i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock 'n' Roll neće nikada umrijeti, volimo vas! - poručili su iz grupe. 

Pobjedu su odnijeli s pjesmom 'Zitti E Buoni', a dobili su čak 542 boda.

Najčitaniji članci