Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Oliver će proslaviti rođendan koncertom u splitskoj Areni

Oliver Dragojević je, uz maestra Alana Bjelinskog i gitaristu Antu Gelu, najavio svoj veliki rođendanski koncert, koji će sa Zagrebačkom filharmonijom održati 15. prosinca, u splitskoj Spaladium areni

Foto: Maja Prgomet

Oliver Dragojević je, uz maestra Alana Bjelinskog i gitaristu Antu Gelu, najavio svoj veliki rođendanski koncert, koji će sa Zagrebačkom filharmonijom održati 15. prosinca, u splitskoj Spaladium areni . Inače, slavlje ke počelo još u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči samog rođendana.

Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver je najavio večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

Foto: Maja Prgomet

Ako niste brojali, iza Olivera su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike, te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia i Opera House u Sydneyju.

Tema: Muzika

Message