Obavijesti

Show

Komentari 24

Oliver Dragojević: Samo New York može zamijeniti Split

Oliver Dragojević: Samo New York može zamijeniti Split
2

Pjevač je otputovao na turneju po Americi i Kanadi, koja će trajati 11 dana. Nastupat će u Clevelandu, New Orleansu, Houstonu, Saint Louisu u SAD-u...

VIDEO

Ne bojim se puta, niti mi smeta osam sati sjedenja u avionu. Barem dvadeset puta odradio sam takve letove i turneje po Americi, kaže Oliver Dragojević (67).

Pjevač je jučer otputovao na turneju po Americi i Kanadi, koja će trajati 11 dana. Nastupat će u Clevelandu, New Orleansu, Houstonu, Saint Louisu u SAD-u, te Montrealu i Mississaugi nedaleko od Toronta u Kanadi.

- U avionu ću odspavati pa će mi brže proći. U sedam ujutro došli smo iz Grčke, gdje smo svirali na brodu. Stigao sam se samo preodjenuti jer smo žurili u splitsku zračnu luku - kaže Oliver.

Pjevao je na luksuznom kruzeru koji je plovio oko Santorinija i Mikonosa. Splićanin nije bio oduševljen njihovim morem, Jadran je, ističe, mnogo ljepši. Na putovanjima mu, dodaje, najviše nedostaje obitelj, Jadran i Split. Unuci Duje (8) blizanci Lucija i Toni (4) djedu su već naručili darove. Oliver im sa svakog putovanja donosi igračke. Osmomjesečnoj Margiti, kaže pjevač, rado kupuje plišane igračke, a veći dobiju autiće, lutke ili nešto prikladno za školu. Raduje se dolasku u Toronto. Sviđa mu se jer je smješten uz jezero Ontario uz koje voli prošetati.

- I New York mi je drag. Grad je to u kojemu nitko ne spava. Inače su mi draži mirniji gradovi, a jurnjava New Yorkom odlična je promjena - smije se Oliver.

Nastupat će u velikim dvoranama, a prvi put gostuje u New Orleansu, Houstonu i St. Louisu. - Koliko god sam na pozornicama diljem svijeta, to je uvijek uzbudljivo - kaže Oliver.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...