Obavijesti

Show

Komentari 48

Olja vampirica je došla s ušima vilenjaka, Dori Pleško se haljina digla, a Doris pričala s Borisom

Olja vampirica je došla s ušima vilenjaka, Dori Pleško se haljina digla, a Doris pričala s Borisom
5

Među izvođačima našli su se mlada Antonia Dora Pleško, Gina Damjanović, Neno Belan, Lorena Bučan, Damir Kedžo i mnogi drugi koji su nas vratili u davne dane Splitskog festivala

Splitski festival iz godine u godinu privlači sve više pažnje posjetitelja, a publika je sve zahtjevnija. Što svake godine bude sve veći izazov za organizatore festivala.

Prvi dan festivala otvorila je diva hrvatske glazbene scene Doris Dragović koja je publiku dignula na noge i rasplesala uz generacijama poznate hitove.

Drugi dan osiguran je za retrospektivnu večer. Kako sama riječ govori povratak u prošlost i davne hitove koji su otpjevani na ovom kultnom festivalu. S obzirom da se radi o 61. festivalu zabavne glazbe u Splitu materijala za ovu večer nije nedostajalo.

Među izvođačima našli su se mlada Antonia Dora Pleško, Gina Damjanović, Neno Belan, Lorena Bučan, Damir Kedžo i mnogi drugi koji su nas vratili u te divne dane.

Uživo sa Splitskog festivala: Među gostima vampirica Olja, a Dori Pleško se podigla haljina...
Uživo sa Splitskog festivala: Među gostima vampirica Olja, a Dori Pleško se podigla haljina...

No, kako to inače biva puno zvijezda na jednom mjestu znači i puno skandala, a puno skandala znači zadovoljna publika. 

Najveću pažnju plijenila je vampirica Olja Einfalt koja je najveću slavu stekla sudjelovanjem u emisiji "Ljubav je na selu". Ljubav kako stvari stoje za sada tamo nije pronašla, ali pažnju svih je dobila. Kako smo i naviknuli kod te osebujne Olje ni ova kombinacija nije bila obična. Na sebi je imala dugu crnu haljinu sa velikim prorezom i prozirnim dijelom oko dekoltea. Najviše pažnje plijenio je sigurno modni detalj na ušima. Radi se o umetku na uši koji izgledaju kao uši likova sage "Gospodar prstenova". Mnogi fanovi prilazili su Olji i tražili je sliku što je ona vrlo rado prihvaćala. Zanimljivo je kako je Olja cijelu večer provela za stolom u društvu nas novinara. Očito joj medijska popularnost izrazito odgovara.

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala

Kakav bi bio festival ako ne bude nikakve ljubavne drame. Naime, kako neslužbeno doznajemo prije izlaska na pozornicu Doris Pinčić razgovarala je sa svojim bivšim supružnikom Borisom Rogoznicom. Prisjetimo se, kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora na HRT-u, Pinčić je još prije mjesec dana tražila u matičnoj TV kući da se scenarij festivala prilagodi na način da ona ne najavi Rogoznicu, inače oca svoje dvoje djece.

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala

Mlada Antonia Dora Pleško na binu je izašla izrazito samouvjereno, a pjevala je pjesmu od Olivera Dragojevića "Što učinila si ti". No, tijekom izvedbe pjevačica je imala druge probleme. Duga crna haljina koju je obukla prozirala se te je tijekom nastupa postava haljine se podignula. U jednom trenutku jasno se vidio dio stražnjice mlade pjevačice. Neki od gledatelja zgroženi, drugi pravdaju to, dok treći kažu "napokon nešto lipo za oči".

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala

Što nas čeka na idućoj večeri možemo samo prepostavljati. Sudeći prema ovoj već je obećavajuća.