Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Ona mu je treća sreća: Stjepan Božić oženio je djevojku Petru

Stjepan i Petra 'prohodali' su početkom prošle godine, a njihova ljubav planula je kad je ekonomistica na društvenim mrežama komentirala objavu njihovog zajedničkog prijatelja

Foto: Instagram
9 komentara

Bivši boksač Stjepan Božić (44) oženio se svojom djevojkom, devet godina mlađom ekonomisticom iz Zagreba, Petrom Maričić. Na društvenim mrežama Stjepan je ponosno objavio fotografiju supruge u vjenčanici, a ona nije skidala osmijeh s lica.

Foto: Instagram

- Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora jer što će selo reći, kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi - napisala je Petra na društvenim mrežama nakon zaruka.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

- Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli i konačno sam došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir i uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan  - napisala je u emotivnoj objavi supruga bivšeg boksača.

Stjepan i Petra 'prohodali' su početkom prošle godine, a njihova ljubav planula je kad je ekonomistica na društvenim mrežama komentirala objavu njihovog zajedničkog prijatelja. 

DJEVOJAČKA i MOMAČKA VEČER Sada i službeno: Boksač Božić će po treći put stati pred oltar

- Petru i mene spojilo je nebo, neka viša sila. Pojavila se niotkuda. Oboje smo proživjeli neke ne baš lijepe stvari, a očito se trebalo nešto prije dogoditi da bismo se sreli. Sve je počelo kad je moj prijatelj iz teretane u kojoj sam radio godinu dana od našeg upoznavanja na Facebook stavio nekakav video koji sam već vidio i ni sam ne znam zašto sam ga ponovno otvorio. Kao da me nešto vuklo da to napravim. Tada sam primijetio Petrin komentar, počeli smo se dopisivati i nakon nekoliko dana našli smo se na kavi - komentirao je Božić njihovu ljubavnu priču lani za Story.

Foto: Privatni albumI

- Kod Petre su me oduševili jednostavnost i izravnost. Umoran sam od glume općenito u ovom društvu, svi imaju nekoliko maski. Zapravo, svi je nosimo, ali trudim se imati je što manje. Nemamo 17 godina. Sviđa mi se što se kod nas sve odvija brzo. Mi smo se u ova dva i pol mjeseca upoznali kao neki drugi par u godinu dana. Ne želim glumiti, nema skrivanja i tajni. Tako sam počeo s Petrom, bez fige u džepu - dodao je Božić koji je već dvaput prije bio u braku. 

Foto: Instagram

Iz prvog braka s kriminalisticom Angelinom Božić ima sinove Mateja (9) i Dominika (11), a iz drugog s kozmetičarkom Mateom ima kćer Luciju (2). Baš kao ni našem bivšem boksaču, tako ni njegovoj novoj supruzi ovo nije prvi brak. Naime, Zagrepčanka je već bila s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem (35), a s njim ima i sina Lucasa.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

STRASTI NE MIRUJU NI 39 GODINA NAKON SMRTI: 'Za Lennonovu smrt i dalje krive ovu ženu'

Naši partneri pišu
Message