Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
105 komentara

Ona nikad nije bila sramežljiva: Prsata Soraja snimila pornić?

Snimku seksa želi prodati bivši dečko stanarke 'Big Brothera'. Vjeruje kako bi za snimku seksa mogao dobiti više od 10.000 eura jer je Soraja sad slavna i poznata

Facebook
Foto: Facebook

Pravi je magnet za muškarce. Brakovi nekih zvijezda pukli bi preko noći kad bi se saznalo što su ti muškarci bili spremni učiniti za nju, rekao je bivši dečko Soraje Vučelić (24). 

Dotični muškarac, koji želi ostati anoniman, prošli tjedan u redakciju srpskog tjednika Skandal donio je snimku seksa sa Sorajom. Htio ju je prodati za 74.000 kuna, no pristao je dati nekoliko kadrova kako bi se uvjerili u autentičnost. Iako je snimka mutna, na njoj se jasno vidi dugokosa brineta bujnog poprsja. Sorajina prijateljica uvjerena je kako je riječ o montaži.

- Sad je zvijezda te bih njezin pornić mogao prodati i za više od 10.000 eura - rekao je bivši dečko za Skandal. 

Soraja, kaže, nikad nije bila sramežljiva. Mnogi oženjeni srpski estradnjaci i sportaši drhte od straha otkako je ušla u kuću Velikog Brata. Ne žele da se sazna za njihove afere. Beograđanka podrijetlom iz Hrvatske prije početka showa pohvalila se kako se druži s bogatim muškarcima, ali ne želi biti tema tračeva. Poslije majčine smrti prodala je njezino imanje u Baru u Crnoj Gori kako bi si priuštila automobil i silikone, pišu srpski mediji.

Mila: Ne želim da mi svi okrenu leđa kao Marijani

Brak je lako uništiti, ali treba ga znati sačuvati, rekla je Mila Tokić (21) poslije izlaska iz “Big Brothera”. Mili je Soraja seks-bomba u kući, ali ne bi se usudila ugraditi silikone poput nje. Divila se njezinim grudima, koje je i ispipala. Smatra da će Marijanu svi ogovarati i okrenuti joj leđa jer je u braku, a seksala se s Nemešom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message