Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
100 komentara

'Ona puši više od 30 'jointa' na dan! Bojim se da će se ubiti'

ZAVRŠIT ĆE KAO AMY? Amanda Bynes je bila teen zvijezda, ali kada je trebala napraviti transformaciju u 'odraslu zvijezdu', sve je upropastila. Otkrila je drogu...

Twitter
Foto: Twitter
100 komentara

Jonathan Jaxson, glasnogovornik i najbolji prijatelj Amande Bynes (27), progovorio je o problemima svoje štićenice. Strah ga je da se zvijezda, koja je trenutačno na psihijatrijskom promatranju i liječi se zbog shizofrenije, ne ubije ili predozira.

- Bojim se da će završiti kao Amy Winehouse ako ne potraži pomoć koja joj tako očajnički treba. Ona puši više od 30 'jointa' na dan i šmrče kokain. Pretjeruje i s plastičnim operacijama. Šest mjeseci sam pokušavao smanjiti štetu koju je napravila sa zahvatima koji nisu bili veliki, ali ona ih uopće nije trebala - rekao je Jonathan za Sunday People.

Glumica je Jaxsona angažirala lani nakon što je napravila nekoliko prometnih prekršaja, zbog kojih je izgubila prometnu dozvolu. On kaže da je u početku sve bilo dobro, a onda joj se stanje naglo pogoršalo.

- Ona je najslađa djevojka na svijetu kada je 'čista', ali problemi nastaju čim uzme neku drogu. Nažalost, konstantno je nadrogirana. Ljudi kažu da ona ima psihičkih problema, ali ja mislim da je to sve zbog droge. Ona zapravo uopće ne pije, ali drogira se svaki dan po cijeli dan - otkrio je.

Naši partneri pišu
Message