Obavijesti

Show

Komentari 14

Oni su bolje iskoristili slavu i postali bogatiji od roditelja

Oni su bolje iskoristili slavu i postali bogatiji od roditelja
1

Mnoge zvijezde znale su iskoristiti prednosti odrastanja uz slavne roditelje. Neki su postali još uspješniji i bogatiji od svojeg oca ili majke te opravdali očekivanja javnosti

VIDEO

Angelina Jolie

Jon Voight karijeru je počeo još kao tinejdžer, a u 31. godini ulogom u filmu 'Ponoćni kauboj' ušao je na velika vrata Hollywooda. Angelina je obožavala gledati očeve filmove, a sama se u glumi okušala kao tinejdžerica.

Od sitnih uloga u bratovim studentskim projektima Angie je došla do bogate karijere u kojoj je zaradili Oscara, Zlatni globus i druge prestižne nagrade. Bogatstvo joj se procjenjuje na 145 milijuna dolara dok je Voight zaradio tek 45 milijuna.

Gwyneth Paltrow

Reuters/Pixsell

Blythe Danner publiku je osvojila na kazališnim daskama. Za predstavu 'Butterflies Are Free' dobila je nagradu Tony, a nakon toga proslavila se i na filmskom platnu.

Njezina kći Gwyneth obilježila je moderniju filmsku epohu. Bogatstvo Blythe Danner procjenjuje se na 40 milijuna dolara dok je Paltrow pet milijuna u prednosti.

Kiefer Sutherland

40th Toronto International Film Festival

U 50 godina glume Donald Sutherland ostvario je upečatljive uloge u filmovima što mu je donijelo oko 40 milijuna dolara, koliko je njegov sin Kiefer zaradio za samo tri sezone televizijske serije '24.

Charlie Sheen

Martinu Sheenu je najveću slavu donijela televizijska drama 'The West Wing' u kojoj je igrao predsjednika SAD-a.

Njegov sin Charlie je, kada je igrao u 'Dva i pol muškarca' bio najplaćeniji televizijski glumac sa čak 1.200.000 dolara po epizodi. Zaradio je 125 milijuna, a otac 75 milijuna dolara.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston - Hollywood Walk Of Fame - Hollywood, California. by Baxter

John Aniston najpoznatiji je po ulozi u sapunici 'Days of Our Lives' no publika ga prepoznaje po kćeri Jennifer Aniston koja je po jednoj epizodi 'Prijatelja' zaradila oko milijun dolara.

Stekla je bogatstvo od 150 milijuna dolara, a John Aniston 10 milijuna.

Kim Kardashian

Kris Jenner upravljala je karijerama svojih kćeri i od njih napravila reality zvijezde, koje su stekle toliko bogatstvo da su je nadmašile. Najbogatija je Kim koja je zaradila 65 milijuna, odnosno 35 više od svoje mame.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja