Obavijesti

Show

Komentari 7

Opća opasnost će 14. ožujka dobro protresti klub Revelin

Opća opasnost će 14. ožujka dobro protresti klub Revelin
3

Na albumu koji će uživo promovirati u Revelinu, deset je pjesama, među kojima su 'Stranci', 'To sam ja', 'Nenapisana stranica', 'Tragovi', 'Preživio sam' i 'Klaun'...

VIDEO

Na krilima nominacije za Porin, Opća opasnost će 14. ožujka dobro protresti dubrovački Culture club Revelin. Naime, njihov je zadnji album “Rocker to sam ja”, objavljen prošle godine, bio nominiran za Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma. Nagradu ipak nisu dobili, ali su održali izvrstan koncert na Porin after partyju. Na albumu, koji će, dakle, uživo promovirati u Revelinu, deset je pjesama, među kojima "Stranci", "To sam ja", "Nenapisana stranica", "Tragovi", Preživio  sam" i “Klaun”, koju su izveli na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. 

Kao što je poznato, band je osnovan 1992., prvi album, “Treba mi nešto jače od sna”, s bezvremenskim hitom “Jednom kad noć”, objavio je dvije godine poslije. Opća djeluje do 2001., te se ponovo aktivira 2009., singlom “Uzalud sunce sja”. Novi album, Vrati se na svjetlo” objavljuju 2011., a najvećim se hitovima pokazuju pjesme “Tri rijeke”, “Pobjeg’o sam” i “Tvoje ime čuvam”, koja je 2012. dobila Porina za Hit godine. Velik poticaj za daljnji rad bio im je nastup prije grupe Bon Jovi na zagrebačkom Maksimiru. U Mariju Vestiću imaju autora s prepoznatim rukopisom, pa njihovi obožavatelji s pravom očekuju nove hitove.

 Tko god je u zadnje vrijeme bio na samo dijelu njihovog koncerta zna da s pozornice u publiku pršti čista iskrena energija, tako je bilo i prošle godine u Revelinu, pa nema sumnje da će tako biti i u subotu, 14. ožujka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...