Obavijesti

Show

Komentari 140

Opet po svom: Lille 'zajahala' rubnik, autom blokirala prolaz

Opet po svom: Lille 'zajahala' rubnik, autom blokirala prolaz
8

Lidija je u Vodicama, kratko nam je odgovorio Faruk Buljubašić kad smo ga kontaktirali vezano za novu prometnu situaciju Lidije Bačić. Pjevačica nije odgovarala na pozive

VIDEO

Bio sam s prijateljem u autu, išli smo po rekete za tenis kada smo vidjeli Lidiju da je zaustavila automobil na pločniku kod Jordanovca. Upalila je četiri žmigavca, izašla iz auta i ušla u dvorište na drugoj strani ulice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Priča nam to čitatelj (21) koji je prije tjedan dana u ulici Gornji Prečac u zagrebačkom kvartu Jordanovac snimio pjevačicu Lidiju Bačić (33) kako se još jednom automobilom popela na nogostup i tako ostavila zaustavljeni automobil. Pjevačica je, priča nam čitatelj, automobil zaustavila jednim dijelom na pločnik, a drugim na cestu.

- Zauzela je velik dio ceste, da je malo širi i veći auto prolazio, siguran sam da ne bi mogao proći - kaže čitatelj.

Nije nam sa sigurnošću mogao reći koliko je dugo Bačić tako stajala u ulici, jer kako kaže, otišao je svojim putem prije nego li se ona vratila u automobil.

Inače, ulica Gornji Prečac je jednosmjerna i u njoj, na mjestu gdje je Bačić parkirala, nije postavljen znak da je zabranjeno parkiranje ili zaustavljanje. Međutim, mjesto na kojem je Lille ostavila svoj automobil prepuno je prometnih stupića koji sprječavaju da se netko parkira na pločniku.

Za komentar o ovoj prometnoj situaciji Lidije Bačić, upitali smo i njenog menadžera Faruka Buljubašića.

- Lidija je u Vodicama. Lijepi pozdrav - kratko nam je odgovorio, dok Lille nije odgovarala na pozive. Podsjetimo, ovo nije prvi put da splitska pjevačica “vozi po svom”. Sredinom svibnja nepropisno je parkirala svoj automobil u Varšavskoj ulici u Zagrebu. Kada ju je na prekršaj upozorila prolaznica, koja zbog njenog vozila nije mogla proći nogostupom pa je slučajno zapela za retrovizor Lidijinog auta, pjevačica ju je prvo ignorirala. 

Kada je vidjela da žena snima registraciju kako bi ju prijavila policiji, Lidija je fizički nasrnula na nju, prijateljicu, ali i malog psa kojeg je žena u to vrijeme šetala.

- Takvu agresiju još nikada nisam doživjela. Kada je vidjela što je napravila, samo je sjela u auto i pobjegla - ispričala nam je tada napadnuta žena.

pivo fest

U cijelu priču umiješala se i policija koju je žena pozvala. Ispitali su je, a dan kasnije i Lidiju te podnijeli prekršajnu prijavu protiv pjevačice zbog remećenja javnog reda i mira. Prolaznica je odustala od privatne tužbe.

- Nemamo komentara. Priča nema veze s istinom. Mi nećemo sudjelovati u medijskim procesima jer je za to mjesto na policiji ili sudu, s tužbama i protutužbama. Nećemo sudjelovati u hajci i nemamo komentara - rekao nam je tada njen menadžer Faruk.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...