Obavijesti

Show

Komentari 0

Opet se zaljubio: Edo Maajka ima curu u Izraelu?

Opet se zaljubio: Edo Maajka ima curu u Izraelu?
1

Reper Edo Maajka u posljednje vrijeme zbog ljubavi često putuje u Tel Aviv. Unatoč udaljenosti riječ je o ozbiljnoj vezi, kažu njegovi prijatelji

VIDEO

Prije četiri mjeseca Edo Maajka je u jednom od rijetkih intervjua u kojima je progovorio o svom privatnom životu priznao da mu je razvod jako teško pao.
- Nisam spreman na novu ljubav. Dobro mi je samom - istaknuo je tad 28-godišnji Edo. Stvari su se, kako doznajemo iz kruga njegovih prijatelja, promijenile. Najpopularniji reper na ovim prostorima ponovno ljubi. Ovog ljeta Edo je navodno više puta putovao u Tel Aviv, gdje živi njegova nova djevojka. Edini prijatelji kažu da je, unatoč udaljenosti, riječ o ozbiljnoj vezi. Neki su je upoznali kad mu je došla u posjet. Djevojka iz Izraela je, čini se, točno ono što Edi trenutačno treba.
- Ne treba mi netko da mi stalno zvoca, zove me na telefon i pita gdje sam, s kim sam i kad ću se vratiti kući - izjavio je Edo u svibnju. Emocionalnu krizu nakon razvoda odlučio je prebroditi radom. Počeo je raditi na novom albumu “Sjeti se”, koji bi se u trgovinama trebao naći u studenom. Osim toga surađuje s beogradskim kolegom Viklerom na njegovu albumu. Sa svojim bendom Lexaurini imao je brojne koncerte i nastupe na festivalima, a uskoro bi trebali izdati i “live” album.

SUPRUGA LANA GA JE OSTAVILA
JER GA NIKAD NIJE BILO KOD KUĆE
Edo i Lana upoznali su se na jednom tulumu. Oboje su tad imali 21 godinu. Nakon godinu i pol dana veze odlučili su se vjenčati. Prošle godine njihovu braku je nakon šest godina došao kraj. Edo se iselio iz njihova podstanarskog stana  i mediji su počeli pisati da se razvodi, a on u prvo vrijeme nije uopće htio govoriti o tome. Prošlog prosinca ipak je otvorio dušu.
- J... ga, istina je, razveo sam se - priznao je. Lana je nedugo prije toga završila školu za vizažistice i otvorila svoj kozmetički salon. Edo je otvorio kafić No sikiriki na Trešnjevci, a neki su mediji nagađali da je upravo to presudilo njihovu braku jer je Edo više vremena provodio za šankom nego s Lanom. Njih dvoje sad se vrlo rijetko viđaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...