Obavijesti

Show

Komentari 30

Opet skupa? Grdović i Brankica su se družili s Rozgom u Splitu

Opet skupa? Grdović i Brankica su se družili s Rozgom u Splitu
4

Prema komentarima Grdovićevih prijatelja može se također naslutiti da je u pitanju nešto više. 'Sretno! Lipo vas je opet vidjeti skupa', pisali su mu pod fotografiju iz Splita

Pjevač Mladen Grdović (62) i njegova bivša supruga Brankica rastali su se u listopadu prošle godine. Tada se svima činilo kako je jednoj od najosebujnijih priča na našoj estradi konačno došao kraj. No, ako ćemo suditi prema fotografiji koju je Grdović podijelio na Facebooku, njih dvoje su u dobrim odnosima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

- Danas na splitskoj Rivi. Malo se isčakulali! - napisao je zadarski pjevač ispod fotke na kojoj odlično raspoložen pozira s Brankicom i njihovim društvom. Na fotografiji se može vidjeti pjevačica Jelena Rozga, kuhar Ivan Pažanin i Dijana Mrduljaš, supruga direktora Splitskog festivala. 

Povod njihovom posjetu ovom gradu pjevač nije objasnio no, jedno je očito: on i Brankica zakopali su ratnu sjekiru.

- Opet smo u dobrim odnosima, uživamo u svakom zajedničkom trenutku koji provodimo tijekom lockdowna. Guštamo u smirenom životu, odmaram se od posla i koncerata, vrijeme provodimo u dugim šetnjama s psićima, a kod kuće Brankica gleda filmove i serije, a ja utakmice -  rekao nam je i sam Mladen početkom veljače.

Grdi: 'Brankica i ja podilili smo cilo bogatstvo, njoj idu masline, a meni ostaju mandarine...'
Grdi: 'Brankica i ja podilili smo cilo bogatstvo, njoj idu masline, a meni ostaju mandarine...'

Prema komentarima njegovih prijatelja može se također naslutiti da je u pitanju nešto više.

- Sretno! Lipo vas je opet vidjeti skupa - napisali su.