Show

Komentari 30

Opet snimaju: Napokon ćemo znati tko je ubio Lauru Palmer

Opet snimaju: Napokon ćemo znati tko je ubio Lauru Palmer

TWIN PEAKS Nakon 25 godina David Lynch nastavlja snimati svoju kultnu triler seriju. Često je isticao kako mu je žao jer je prebrzo okončao svoju priču o Lauri

Priča o agentu Daleu Cooperu koji istražuje ubojstvo tinejdžerice Laure Palmer u gradiću Twin Peaksu, uskoro će dobiti nastavak.

Snimanje kultne serije, koja se emitirala do 1991., navodno bi trebalo početi u siječnju. Iako je već prošlo 25 godina od posljednje, 30. epizode, ljubitelji će u novim nastavcima napokon dobiti odgovor tko je ubio lijepu Lauru Palmer. Fanovi serije nadali su se novim epizodama jer je na završetku druge sezone Laurin duh šapnuo agentu Daleu, kojega je glumio Kyle MacLachlan: “Vidimo se ponovno za 25 godina”.

Redatelj David Lynch još je prošle godine najavio da razmišlja o ponovnom snimanju. Često je isticao kako mu je žao jer je, na nagovor NBC-ja, brzo okončao priču o Lauri pa su mnogi fanovi bili razočarani. 
Nije pomogao ni film iz 1992. “Twin Peaks: Fire Walk With Me” koji se bavio posljednim tjednom života atraktivne tinejdžerice. Jedna od najgledanijih serija s početka 90-ih imala je čak 14 nominacija za nagradu Emmy.

Najčitaniji članci