Show

Komentari 84

Opet sprdaju 'Generala': Šteta novca, predosadno je za gledati

Opet sprdaju 'Generala': Šteta novca, predosadno je za gledati

Dramska serija 'General'... Kako da vam to ukratko opišem... Uglavnom, zamislite da su Josipovićev spot s udaraljkama i Kolindina biografija imali dijete, jedan je od komentara na Twitteru

Ni najnovija epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika. Društvene mreže ponovno vrve komentarima na račun serije. 

U petoj epizodi dolazi vrijeme za akciju Maslenica kojom je ponovno uspostavljena kopnena komunikacija Dalmacije s ostatkom zemlje. Tijekom akcije oslobođeno je zadarsko zaleđe, Masleničko ždrilo i zrakoplovna luka Zemunik, a naknadno i brana Peruča koju su pobunjeni Srbi neuspješno digli u zrak. Ante upoznaje televizijsku novinarku Vesnu koja izvještava o ratnim zbivanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dramska serija 'General'... Kako da vam to ukratko opišem... Uglavnom, zamislite da su Josipovićev spot s udaraljkama i Kolindina biografija imali dijete - jedan je od komentara na Twitteru.

- Jana s okusom 93 - drugi je komentar.

- Ovo je ispred našeg vremena. Mi još ne shvaćamo kakva umjetnost je ova serija - sarkastičan je bio korisnik društvene mreže.

'Frontalni napad kalašnjikovom na bunker', 'Ovo neki romantično vojni film', 'Koji vatromet od eksplozije tenka', pisali su drugi.

'Šteta uloženog novca, ovo je predosadno za gledati', 'Pas je zasad najuvjerljiviji glumac u cijeloj seriji', nizali su se komentari.

- Nakon 'Duge mračne noći' stvarno nisam mislio da isti čovjek može napraviti ovako katastrofalnu seriju kao što je 'General' - zaključio je korisnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci