Show

Komentari 2

Opet u Hrvatskoj! Andre Rieu najavio je novi nastup u Areni

Opet u Hrvatskoj! Andre Rieu najavio je novi nastup u Areni

Njegov način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe

Koncertom 25. studenog 2022. u Areni Zagreb, André Rieu vraća se u Hrvatsku sa svojim Johann Strauss orkestrom. Poznata je činjenica koliki trud i optimizam André ulaže u pripreme svojih koncerata, ali i u odnos sa svojim orkestrom.

Njihove probe postaju gotovo obiteljska okupljanja, a djelić te atmosfere možete doživjeti i u njegovoj najavi zagrebačkog koncerta s probe kroz glazbeni isječak dobro nam poznate “Dobro mi došel prijatel” čime je ukazao poštovanje svojoj publici u Hrvatskoj.

- Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu, 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi i puno ljubavi iz Maastrichta!” – izjavio je Rieu.

Njegov način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

Najčitaniji članci