Obavijesti

Show

Komentari 3

'Oplela' po Westu: 'Dvoličan je, neću se pretvarati da smo OK'

'Oplela' po Westu: 'Dvoličan je, neću se pretvarati da smo OK'
8

Želi biti dobar sa mnom iza kulisa, ali želi biti kul, ustati pred svima i pričati s*anja, ispričala je Taylor Swift koja od 2009. ima turbulentan odnos s reperom Kanye Westom

VIDEO

Nakon što je reper Kanye West (42) osramotio pjevačicu Taylor Swift (29) na dodjeli MTV video nagrada 2009., njihov odnos se nikad nije poboljšao. U intervjuu za magazin Rolling Stone Taylor je rekla da se više neće pretvarati da je između nje i Westa sve u redu. 

- Sve što sam željela cijelu svoju karijeru, pogotovo nakon incidenta 2009. godine, bilo je njegovo poštovanje. Ali, kad te netko toliko ne poštuje pa jasno i glasno kaže da ne zaslužuješ tu nagradu, u tom trenutku jedino što želiš je njegovo odobrenje, ali eto... - ispričala je Taylor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Nakon te 2009. situacija se konstatno mijenjala. Kanye i Taylor postali su prijatelji, išli su skupa na večere, a reper je ponekad imao i riječi hvale na Taylorinu glazbu. Ipak, sve je palo u vodu 2015. na VMA dodjeli nagrada. Kanye ju je, kaže Taylor, molio da mu uruči 'Vanguard' nagradu jer bi mu to puno značilo. Tražio je da ga najavi na pozornici i kaže da je MTV donio tu odluku zbog povećanja gledanosti.

- Stojim u publici, grlim njegovu ženu i jeza prođe kroz moje tijelo. Shvatila sam da je jako dvoličan. Želi biti dobar sa mnom iza kulisa, ali želi biti kul, ustati pred svima i pričati s*anja. Tako sam se uzrujala. Htio je da dođem poslije događaja kod njega u garderobu da razgovaramo, ali sam ga odbila - prepričala je Taylor. 

MTV Video Music Awards 2019 - Arrivals - New Jersey

Kanye je potom poslao Taylor cvijeće u znak isprike, što je ona prihvatila. Njihovo prijateljstvo bilo je uzdrmano cijelo vrijeme, a sve je kulminiralo kad Kanye prije tri godine objavio pjesmu 'Famous' u kojoj je nju spomenuo. 

- Imam osjećaj da ćemo se Taylor i ja seksati. Zašto? Napravio sam tu kuju popularnom - stihovi su reperove pjesme na što je Taylor poludjela. 

- Do tada sam mislila da smo u dobrim odnosima, ali kad sam čula pjesmu rekla sam sama sebi 'ja sam gotova s ovim' - zaključila je Taylor.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

Podsjetimo se, Kayne je 2009. prekinuo Taylor imao govor o tome kako je nagradu za najbolji ženski video trebala dobiti Beyonce (37) za spot 'Single Ladies'. Od tada je njihov odnos turbulentan.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju