Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

Oprez, visoki napon! Seksi Lana Jurčević je u krevetu s...

Na snimanju spota sam se odlično zabavila. Skoro sam se i vatrom zapalila. Šalu na stranu, vjetar je puhao u svim mogućim smjerovima i bilo je opasno, ali je prošlo sve u najboljem redu, rekla je Lana

Foto: pr fotografija
65 komentara

Pjevačica Lana Jurčević (33) u 2018. ušla je u brzom i vrelom ritmu. Nakon niza hitova za koje je posljednjih godina napravila glazbu i koji na YouTubeu broje više od 32 milijuna pregleda, Lana je za svoje brojne obožavatelje spremila novu poslasticu.

HRABRA IGRA Lana je rigala vatru: 'Bilo je zapaljivo i opasno iskustvo'

Riječ je o pjesmi naziva 'Usne ko milijun watti' za koju je tekst napisao Fayo, a produkciju je radio mladi, 24-godišnji Nikola Perišić poznat i kao Bm Rope. 

Foto: pr fotografija

Pripadajući spot sniman je na dvije lokacije u Zagrebu za koje su se gradili i posebni setovi. Dario Radusin u suradnji s La Lux produkcijom napravio je zahtijevan, ali atraktivan posao. 

Foto: pr fotografija

Kao i u svemu, Lana je i na snimanju spota dala sve od sebe. Ovog puta 'rigala' je vatru što je prilično opasna aktivnost, a kako je sve izgledalo možete pogledati u njezinom novom video uratku:

Lani se u spotu pridružila i prijateljica, jedna od njezinih plesačica, Tina Walme (27) s kojom je snimala scene u krevetu.

Foto: pr fotografija

Slučajni prolaznici koji su se ovaj tjedan našli kasno navečer na parkiralištu zagrebačkog Borongaja, zagledali su se u atraktivnu pjevačicu koja je, za potrebe spota, na temperaturi ispod nule 'rigala' vatru. Ta vještina nije nimalo bezopasna, pogotovo ako se uzme u obzir da je te noći puhao vjetar koji može dovesti do toga da se plamen vrati nazad u lice.

Foto: Denis Lončar/privatni album

- Nagutala sam se parafina i skoro zapalila. Šalu na stranu, vjetar je puhao u svim mogućim smjerovima i bilo je vrlo opasno, ali sve je prošlo u najboljem redu na kraju - rekla je Lana.

Foto: Denis Lončar/privatni album

Naši partneri pišu
Message