Obavijesti

Show

Komentari 0

Ornela: 'Kolinda mi je rekla da se javim ako zatrebam pomoć'

Ornela: 'Kolinda mi je rekla da se javim ako zatrebam pomoć'
13

Ulozi se i ovaj put jako posvetila. Osim što ističe kako su joj u radu pomogli autori Boris Svrtan i Tarik Filipović, ujedno redatelj, te glumačka ekipa s 'puno utakmica u nogama', oni za ulogu Kolinde nisu bili jedini

VIDEO

Mjeseci rada utkani su u praizvedbu predstave zagrebačkoga kazališta Kerempuh “Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)”. Tematika vrlo aktualna, Kolinda Grabar Kitarović na večeru zove Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Franju Tuđmana i Josipa Broza Tita kako bi pronašli recept za spas zabrinjavajuće Hrvatske.

Uloga bivše predsjednice, koja je okupila ostatak predsjednika, dopala je Ornelu Višticu (31).

- Rad je bio zahtjevan i predan, a ‘izvezen’ do krajnjih detalja. Uložili smo stvarno veliki trud, tako da sam sad smirena - rekla nam je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: Ornela Vištica

Pokretanje videa...

01:02

Kako je sama rekla, ulozi se i ovaj put jako posvetila. Osim što ističe kako su joj u radu pomogli autori Boris Svrtan i Tarik Filipović, ujedno redatelj, te glumačka ekipa s “puno utakmica u nogama”, oni za ulogu Kolinde nisu bili jedini.

- Pogledala sam jako puno videomaterijala, pročitala puno tekstova. A pomogli su i suradnici gospođe Grabar Kitarović - otkrila nam je Ornela pa nastavila:

- Lijepo je što se i ona sama ponudila za pomoć, ako trebam bilo kakav savjet ili pomoć oko lika i predstave. Rekla je da joj se slobodno javim. I jesam, bila je jako srdačna i duhovita.

Predstava je nastala u ovim novim okolnostima izazvanim pandemijom. No ansambl se nije predao. Nekoliko dana prije “karantene” odigrali su “Gruntovčane”, a čim su okolnosti dopustile, počeli su raditi na novim projektima.

- Tarik i Svrtan zaslužni su za tekst, imamo, naravno, zadatke u prostoru, ali pazili smo uvijek na sve. Probe su bez obzira na sve bile lijepe jer su prošle u kulturnom tonu, a bilo je užitak ovo stvarati - smatra Ornela.

Po generalnim probama i pričama sa samim akterima, smijeha ima od početka do kraja predstave. Navodno su svoj dolazak najavili i neki od aktera., odnosno baš “domaćica” večere, Kolinda Grabar Kitarović, Stipe Mesić, a Ivo Josipović ispričao se poslovnim putovanjem, ali je ujedno najavio dolazak na neku od budućih izvedbi “Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)”. Njihove reakcije tek se očekuju...

Vištica pozirala s Kolindom, a pratitelji joj poručili: 'Iste ste'
Vištica pozirala s Kolindom, a pratitelji joj poručili: 'Iste ste'

- Ne znam tko se sve najavio, ali bilo bi mi zaista drago da dođu vidjeti i oni ovu predstavu. Pa i aktualni predsjednik Zoran Milanović, za nekoliko godina i on može biti u predstavi rekla je Ornela.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao