Show

Komentari 5

Osbourne: 'Ne vozim više auto, najgori sam vozač na svijetu'

Osbourne: 'Ne vozim više auto, najgori sam vozač na svijetu'

Ozzy Osbourne trideset je godina pokušavao dobiti vozačku dozvolu. Za sve te godine bez dozvole kriv je bio, kako kaže, njegov razvratni način života. Konačno mu je uspjelo 2009.

Udario je auto koji je bio ispred njega na autocesti i malo je oštetio branik. Nakon toga je rekao: 'Znaš, ne želim više voziti'. I prije toga je sve manje bio za volanom. Mislim da se nalazi u stanju uma u kojemu ne želi imati nikakvu odgovornost, rekao je glazbenikov sin Jack Osbourne (32). Ozzy je, prema Jackovim riječima, u strahu od mogućih tužbi.

Nakon što je na vozačkom ispitu zaspao za volanom, 30 godina se 'borio' kako bi dobio dozvolu, a konačno je uspio 2009. Ipak, osebujni roker Ozzy Osbourne (69) odustao je od vožnje automobila.

- Razmislite o tome, nekoga udari i sljedeća stvar je tužba jer su ljudi smiješni i misle da mogu dobiti milijune - istaknuo je Jack. 

Frontmen benda Black Sabbath smatra da je za sve te godine bez vozačke dozvole 'zaslužan' bio njegov, kako kaže, razvratni način života.

- Polagao sam i padao toliko testova jer sam bio izvan svega - rekao je svojedobno roker. Posljednjih devet godina vozio je Range Rover, Ferrari i Audi R8, a nedavno je na autocesti slupao prednji dio Ferrarija. Na svom imanju u britanskom selu Chalfont St Peter, 2003. je 'skršio' kvad i polomio šest rebara, ključnu kost te si oštetio vratne kralješke.

- Mogao sam umrijeti. Sretan sam što sam danas ovdje, živ. Konačno sam odrastao. Ta prokleta stvar umalo me ubila - kazao je Ozzy nakon nesreće s kvadom.

Roker je sa Sharon Osbourne (65) u braku 36 godina. Imaju kćeri Kelly (33) i Aimee (34) te sina Jacka.

Sharon je 2016. otkrila da zna da ju je Ozzy prevario nekoliko puta, ali mu je na kraju oprostila. Par je u svibnju prošle godine obnovio bračne zavjete, a Ozzy je krenuo na terapije zbog ovisnosti o seksu.

-  Nije bila samo jedna. Bilo ih je šest. Neka jeb*** ruska tinejdžerica, maserka iz Engleske, pa još neka maserka, pa naša kuharica... - govorila je. Danas tvrdi da je njihova ljubav jača nego ikad.

Najčitaniji članci