Obavijesti

Show

Komentari 4

Oskarovac optužen za silovanje curice (14): 'To je bilo strašno'

Oskarovac optužen za silovanje curice (14): 'To je bilo strašno'
5

Hutton odbija sve optužbe. Njegov odvjetnik tvrdi kako Seru nije ni upoznao te kako je sve izmislila da bi od njega izvukla novac. Jedan od osnovnih argumenata činjenica je da je Sera tek sada podnijela tužbu

VIDEO

Oskarovac Timothy Hutton (59) optužen je da je prije 37 godina u Vancouveru silovao tada 14-godišnju djevojčicu Seru Johnston, prenose strani mediji. Krajem 2019. podnijela je tužbu protiv njega, iznoseći uznemirujuće detalje silovanja.

All The Money In The World Premiere - Los Angeles

Glumca je Sera upoznala u kafiću dok je u Vancouveru snimao film 'Iceman'. Bio je u društvu prijatelja te se obratio Seri i njezine dvije prijateljice. Djevojčice su bile izvan sebe od sreće, a Hutton je ubrzo predložio da zabavu iz kafića presele u hotelsku sobu. Tamo su im ponudili piće, a Sera je shvatila kako nešto nije u redu.

- Približavao mi se sve bliže, milovao mi je noge. Znala sam i mislila si: 'Ovo nije dobro, neće biti dobro' - prisjetila se. Hutton ju je potom nagovorio da s njim i njegovim prijateljem ode u spavaću sobu, dok su njezine prijateljice ostale u dnevnoj. U sobi su je skinuli, dok se ona nije ni pomicala. Glumac ju je potom silovao, dok je njegov prijatelj gledao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
USA - "All The Money In The World" Premiere - Beverly Hills

- Bilo je užasno bolno. Molila sam ga da prestane. Zastrašujuće, apsolutno zastrašujuće - rekla je Sera. Potom ju je njegov prijatelj pokušao natjerati na oralni seks, što joj je obilježilo život i daljnju budućnost.

Hutton pak odbija sve optužbe. Njegov odvjetnik tvrdi kako Seru nije ni upoznao te kako je sve izmislila da bi od njega izvukla novac. Jedan od osnovnih argumenata činjenica je da je Sera tek sada podnijela tužbu, i to onu u kojoj traži materijalnu odštetu. Glumac nije prijavljen na policiji pa nije niti kazneno gonjen, a tvrde da je bivši dečko navodno silovanje žene pokušao već iznuditi novac od Timothyjevog prijatelja. Oskarovac je ipak voljan platiti joj 135 tisuća dolara da šuti, ali Sera na to nije pristala pa je tražila 1,5 milijuna dolara. 

All The Money In The World Premiere - Los Angeles

Svega par ljudi u njezinom životu čulo je ovo iskustvo i saznalo priču koju je Sera skrivala godinama. Među njima su članovi obitelji i najbliži krug prijatelja i prijateljica. Djevojke koje su bile uz Seru u hotelskoj sobi posvjedočile su kako je bila s njima, ali su mislile da se radi o seksu na koji je pristala. Nisu mogle, tvrde, pretpostaviti kako se radi o silovanju.

- Recite joj samo da mi je užasno žao što nisam to spriječila - rekla je jedna od njih u intervjuu novinarima. Sera je u Huttonu vidjela idola, prvog glumačkog idola u životu i dugo se bojala priznati bilo kome što joj se dogodilo. Glumac je 1981. osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca u 'Običnim ljudima'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju