Obavijesti

Show

Komentari 6

Oskarovka zbog izgleda dobila kritike: 'Strše ti ključne kosti'

Oskarovka zbog izgleda dobila kritike: 'Strše ti ključne kosti'
6

Za ulogu u biografskom filmu dobila je samo riječi hvale, ali su joj obožavatelji iznenađeni izgledom. Predbacuje joj se kako je premršava, a njeni pratitelji medijima su ispričali kako ponekad istrči i 20 kilometara

VIDEO

Američka glumica i oskarovka Renee Zellweger (50) prekinula je višegodišnju stanku u karijeri te dobila glavnu ulogu u biografskom filmu o glumici Judy Garland te je ta uloga na njezin veliki povratak na platna. Filmove nije snimala punih šest godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Za ulogu je primila samo riječi hvale, ali na premijeri u Torontu njezin je izgled naišao na kritike. Odjenula je svijetloplavu haljinu lađa izreza, koja joj je naglasila ključne kosti. 

Iako je njezina najpoznatija uloga ona punašne Bridget Jones, mnogi komentiraju kako glumica trenutno izgleda jako ispijeno. Njeni pratitelji medijima su ispričalo kako svakodnevno vježba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara. 

44th Toronto International Film Festival

Prije pet godina naveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu, nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmijenjenih crta lica. Nedavno je rekla kako joj se u tom periodu u sjećanje usjekao 'bolan' događaj u londonskom vlaku.

- Pričali su o Hollywoodu i o tome kako su žene u Hollywoodu lude, naročito ona Renee Zellweger. Kako je to mogla napraviti? Zašto je otišla na operacije, kao da nećemo skužiti. Ne izgleda poput sebe, kako možeš doći na to mjesto da ne ličiš na sebe? - ispričala je. U tom je trenu ustala i prišla vratima i čula kako muškarac govori da je glupa.

Pixsell

Renee je često u intervjuima isticala da se nikada nije posebno borila s kilogramima te je vrijeđa kada ju mediji nazivaju premršavom. Kada je smršavjela, mnogi su komentirali da joj se lice 'izobličilo' te da je neprepoznatljiva. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane