Obavijesti

Show

Komentari 40

Ostala bez svega: Elvisova kći je 'spiskala' 630 milijuna kuna

Ostala bez svega: Elvisova kći je 'spiskala' 630 milijuna kuna
4

Barry Siegel uvjeravao je Lisu dugi niz godina da joj je financijsko stanje 'sigurno i dobro', a zapravo se smanjilo na 14 tisuća dolara, odnosno nešto manje od 90 tisuća kuna, kaže Daily Mail

VIDEO

Kći Elvisa Presleyja, slavnog kralja rock'n'rolla, koji je preminuo u 42. godini života, Lisa Marie Presley (50) ostala je bez cijelog nasljedstva. Navodno je, njezin bivši poslovni menadžer potrošio cijeli njezin udio u nasljedstvu očeva bogatstva koji je bio procijenjen na 100 milijuna dolara (oko 630 milijuna kuna), kaže Daily Mail.  

2012 Billboard Awards - Arrivals

'The Daily Mail' je nabavio sudske dokumente u kojima je Lisa optužila Barry Siegela (68) da ju je dugi niz godina uvjeravao da je njezino financijsko stanje 'sigurno i dobro', a zapravo se bogatstvo smanjilo na svega 14 tisuća dolara (nešto manje od 90 tisuća kuna) zbog njegovih loših odluka i investicija. Barry je ulagao u tvrtku koja je imala licencu za 'American Idol'. Tvrtka je bankrotirala 2016. godine nakon kraja emitiranja spomenute TV emisije.

Lisa Marie Presley s obitelji se iz Los Angelesa seli u N. York
Lisa Marie Presley s obitelji se iz Los Angelesa seli u N. York

U dokumentima stoji da su Siegel i njegova tvrtka 'Provident Financial Management' naplatili od Lise 4.9 milijuna dolara (oko 30 milijuna kuna) kako bi upravljali zakladom gdje se nalazilo nasljedstvo. 

 

- Da je Siegel prikazao vjerodostojno financijsko stanje te ograničio trošenje priljeva, Lisa bi danas živjela lijepim životom s godišnjim budžetom od 1,5 do 2 milijuna dolara (otprilike 10 milijuna kuna) godišnje, rekao je izvor. Elvisova kćer optužila je bivšeg poslovnog menadžera za likvidaciju prihoda zaklade nakon što je investicija u 'American Idolu' propala. Nije se prilagodila novom načinu života budući da je, zbog njegove preporuke, potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa. 

Lisa Marie Presley liječenje od ovisnosti plaća 2,7 milijuna kn
Lisa Marie Presley liječenje od ovisnosti plaća  2,7 milijuna kn

Siegel tvrdi kako su novčani problemi posljedica Lisinog pretjeranog trošenja. Traži 800 tisuća dolara (5 milijuna kuna) odštete zbog toga što mu je njezina tužba narušila posao. Uz to dodaje da, Lisa prolazi kroz teško razdoblje jer se razvodi od svog četvrtog muža, glazbenika Michaela Lockwooda (57), pa, kako kaže Siegel, 'stavlja sve nevolje na njih'.

 

Mad Max Fury Road Film Premiere

Lockwood je zatražio 40 tisuća dolara (preko 200 tisuća kuna) od svoje, uskoro bivše supruge. Sudac je odlučio da Lisa mora platiti 50 tisuća dolara (oko 300 tisuća kuna) njegovom odvjetniku za sudske troškove, no još ne treba davati novčanu podršku glazbeniku.  

VIDI OVO: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao