Obavijesti

Show

Komentari 142

Ostvarili snove: Fanovi koji su se vjenčali sa svojim idolima

Ostvarili snove: Fanovi koji su se vjenčali sa svojim idolima
15

Svaki veliki obožavatelj sanja da će jednog dana upoznati svoju najdražu zvijezdu. Neki sretnici uspjeli su i više od toga i dio života su proveli sa svojim idolima

VIDEO

Željko Bebek i Ružica Jurić

Bebek je svoju treću suprugu upoznao kad ga je zamolila za zajedničku fotografiju nakon jednog koncerta, a danas imaju dvoje djece i u braku su od 2002. Tad su se vjenčali na dubrovačkim zidinama, nakon pet godina veze koju su jedno vrijeme skrivali od javnosti. U međuvremenu, Željko je postao i djed. 

Instagram


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Boris Novković i Lucija Matić

Pjevač je upoznao Luciju, tada 26-godišnju apsolventicu novinarstva, na promociji svog albuma 'Direkt'. Lucija mu je prišla i zamolila ga za intervju, a on se zaljubio na prvi pogled. Vjenčali su se 2003. godine u Sloveniji, a na petu godišnjicu braka objavili su da očekuju prvo dijete, sina Nou. Lucija je drugog sina Bonoa rodila u studenom 2011., nekoliko mjeseci prije kraha njihova braka zbog Borisove veze s umjetnicom Ivom Višoševič. 

Marijan Delija/PIXSELL

Anne Hathaway i Adam Shulman

Glumica je 2008. godine prekinula s Raffaellom Follierijem kada joj je policija ušla u stan i uhitila ga zbog pranja novca. Iste godine, preko zajedničkog prijatelja, oskarovka je upoznala Adama Shulmana, dizajnera nakita i glumca. Adam joj je odmah rekao da prati njenu karijeru od početka i divi se njenom radu. Četiri godine nakon toga, par se vjenčao. Anne je otkrila da je tajna njihova braka dogovor da nikada ne budu razdvojeni više od dva tjedna, stoga suprug često putuje s njom na snimanja. 

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Patrick Dempsey i Jillian Fink

Glumac najpoznatiji po ulozi 'Dr. Zgodnog', odnosno Dr. Shepherda u seriji 'Uvod u anatomiju' zaljubio se u lokalnom frizerskom salonu, gdje je upoznao obožavateljicu, frizerku i vizažisticu Jillian Fink. Par se vjenčao 1999. godine te imaju troje djece. Glumac je otkrio da, i više nakon desetljeća braka, vrlo su sretni i ona ga i dalje šiša. 

PA/Pixsell

Kelsey Grammer i Kayte Walsh

Glumac koji se proslavio dvjema legendarnim serijama 'Kafić uzdravlje' i 'Frasier', zaljubio se u svoju veliku obožavateljicu i stjuardesu Kayte. Glumac je s njom započeo vezu kada je još bio u braku sa svojom trećom suprugom, Camilleom Donatacci. Glumac se razveo od supruge tek dvije godine nakon što je započeo vezu sa stjuardesom. S Kayte se vjenčao dva tjedna nakon razvoda. Par danas ima dvoje djece. 

Pixsell


Luke Perry i Minnie Sharp

Luke je 1993. godine oženio trgovkinju i manekenku Minnie Sharp koja je, prije svega, bila Lukeova najveća obožavateljica. Naime, Minnie mu je poslala svoj grudnjak na kućnu adresu, a ubrzo su se i upoznali te zaljubili. Na vjenčanju su bili prisutni njegove kolege iz serije 'Beverly Hills' Jason Priestly, Brian Austin i Gabriel Carteris. Par ima dvoje djece, a rastali su se nakon deset godina braka. 

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Nicolas Cage i Alice Kim

Slavni glumac je zaveo mnoge slavne kolegice. Bio je u vezi s Brooke Shields, Sarah Jessicom Parker i, navodno, Angelinom Jolie. U braku je bio s Patriciom Arquette i Lisom Marie Presley. No 2004. godine upoznao je konobaricu Alice Kim u restoranu u kojem je ona radila. Alice ga je tražila autogram, a Nicolas joj je dao i broj telefona. Ljubav je brzo planula pa su se vjenčali iste godine, dok su iduće već dobili dijete. 

Pixsell


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'