Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'Osvetnici: Završnica', spektakl kojim završava Marvelova saga

Gotovo 20 milijardi dolara zaradili su svi filmovi zajedno, što ovu franšizu čini jednom od najunosnijih u povijesti industrije. Ipak, prvi film bio je veliki financijski rizik...

Foto: PA/PIXSELL
4 komentara

'Završnica' zaokružuje iznimno uspješnu i gledanu priču šest originalnih likova u seriji 'Osvetnici' - Iron Man, Kapetan Amerika, Crna udovica, Hawkeye, Hulk i Thor. 

Prošlogodišnji akcijski spektakl 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' ostavio je gledatelje u velikoj nedoumici. Sudbina Marvelovih heroja činila se crnom, a ruka zlog Thanosa pretvorila ih je u prah. Ipak, urota preživjelih stiže, a ostaje za vidjeti može li se sanirati učinjena šteta. Kapetan Amerika, Iron Man, Thor, Crna udovica, Hulk…, svi odreda su iskusni borci, koji se nikad ranije nisu morali suočiti s takvim gubitkom. 

Foto: Twitter/Screenshot

Razorna događanja u prethodnom nastavku ostavila su svemir u ruševinama, a nameće se pitanje što očekivati u svijetu jednog tako moćnog negativca, koji ne preže ni pred čime kako bi sve uništio. 

SVE PADA PRED NJIMA 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' su uspjeli srušiti još rekorda

Kulminacija 22 međusobno povezana filma te četiri dijela sage 'Osvetnici' gledateljima će ponuditi još jednu prekretnicu svog epskog putovanja, a heroji će morati poduzeti sve što je u njihovim (super)moćima kako bi spasili svijet kakvog poznaju. Glavne uloge u filmu tumače Robert Downey Jr. (54), Chris Evans (37), Chris Hemsworth (35), Scarlett Johansson (34), Mark Ruffalo (51), Jeremy Renner (48), Paul Rudd (50), Don Cheadle (54), Karen Gillan (31) i Brie Larson (29). 

Cast member Chris Evans poses with fans on the red carpet at the world premiere of the film "The Avengers: Endgame" in Los Angeles | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Iako je film 'Završnica' ujedno i kraj sage 'Osvetnici', neki će se likovi pojaviti i u budućim filmova. Spider-Man se tako vraća na ekrane u srpnju u filmu 'Spider-Man: Far from Home', a priprema se i nastavak filma 'Black Panther'.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Tema: FILM

Message