Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Otklanja tetovaže da može biti ukopana na židovskom groblju

Postupak je jako bolan, no glumica je spremna učiniti sve kako bi u potpunosti živjela prema običajima i kulturi koje je njen suprug, Will Kopelman, oduvijek dio

Pixsell
Foto: Pixsell
16 komentara

U buntovnoj fazi tetovaže su joj bile omiljeni 'modni dodatak'. Sad, kad je majka i ozbiljna žena, tetovaže su postale nešto čega se želi pod hitno riješiti. Drew Barrymore (38) stoga je odlučila laserski ukloniti šest tetovaža koje ima. 

Postupak je jako bolan, no glumica je spremna učiniti sve kako bi u potpunosti živjela prema običajima i kulturi koje je njen suprug dio. Will Kopelman je, naime, Židov i Drew se želi preobratiti s kršćanstva na židovstvo. 

Već razmišlja i što će biti kad jednog dana umre. Naime, kako bi mogla biti pokopana na židovskom groblju uz supruga, mora otkloniti tetovaže. 

- Osim što želi prijeći na židovstvo, Drew želi biti savršena kućanica i družiti se s elitom kućanica, a tetovaže se nikako ne uklapaju u taj imidž. Što je starija to je konzervativnija  - kaže prijatelj.

Tetovažu je nedavno uklonila Megan Fox (26). Nakon zahvata rekla je da je bilo nevjerojatno bolno i da nikad ne želi ponovno proći kroz takvo nešto.

Naši partneri pišu
Message