Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Otkrivene posljednje riječi poginule princeze Diane

Princeza Diana trpjela je jake bolove. Bila je dezorijentirana i nije shvaćala što se dogodilo. Stalno je ponavljala 'O moj Bože, o moj Bože'

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
2 komentara

Krv joj je izlazila iz usta i nosa. Na čelu je imala duboku ranu. Češala si je trbuh, što je znak jakih bolova. Okrenula je glavu prema prednjem dijelu automobila i vidjela mrtvog vozača. Uzrujala se, pognula glavu i zatvorila oči - ispričao je Sebastien Dorzee, policajac koji je među prvima došao u pariški tunel, gdje se sudario automobil s princezom Dianom. Iako je prošlo deset godina od njene tragične pogibije, prvi put je netko ispričao medijima o njezinim posljednjim trenucima. Nekoliko minuta poslije sudara nakon dolaska hitne pomoći, bolničara Xaviera Gourmelona Di je upitala: "Moj Bože, što se dogodilo?".
Sličnu priču ispričao je i vatrogasac Damien Dalby.
- Iz automobila se dimilo. Gospođa na stražnjem sjedalu je zapomagala i stalno ponavljala 'O moj Bože, o moj Bože' - ispričao je Francuz Damien. Čuo je kako fotograf viče "Živa je!".
- Sjećam se da su policajci imali problema s paparazzima koji su odbijali maknuti se s mjesta nesreće. Jedan od fotografa policajcu je rekao 'Mi svoj novac zarađujemo od toga, zato nas pustite da radimo svoj posao'. U nesreći je tijekom sudara poginuo vozač Henry Paul i Dodi Al Fayed, Dianin ljubavnik. Jedini preživjeli je Dianin tjelesni čuvar. Nesreća se dogodila nekoliko dana prije no što su Diana i Dodi navodno htjeli objaviti zaruke.

Naši partneri pišu
Message