Obavijesti

Show

Komentari 51

Otrovala se u kupaonici: Umrla je manekenka Ana Grepo (42)

Otrovala se u kupaonici: Umrla je manekenka Ana Grepo (42)
4

Manekenka pravim imenom Ljiljana ugušila se ugljičnim monoksidom u stanu u Osijeku. Pronašla ju je majka, a obdukcija će pokazati da li je bio nesretan slučaj

VIDEO

Unuk i ja trebali smo se u 11 sati naći s Anom, koja je živjela kod naše majke. Otišla sam prvo do trgovine i onda me nazvao suprug i rekao mi što se dogodilo, rekla nam je sestra tragično preminule Ljiljane Ane Grepo (42).

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki devedesetih otrovala se ugljičnim monoksidom u kupaonici bez prozora u jednosobnom stanu u Osijeku. Anu je navodno u kadi pronašla teško pokretna majka Danica (83).

- Majka je rekla ‘bolje bi bilo da se to meni dogodilo nego Ani’ - kaže potresena Anina sestra Marica Zuzjak (55).

Dodaje da je Ana bila sretna i da je obožavala njezinog 1-godišnjeg unuka.

- Bojler je bio ispravan. Bila je u kupaonici 45 minuta, tuširala se i prala kosu. Ponestalo joj je kisika. Već je bila pripremila odjeću za šetnju i igračke za dijete - kaže sestra Marica.

Obdukcija će pokazati je li Anina smrt nesretan slučaj. Grepo je 1990. bila prva pratilja Kraljice Hrvatske. Pobijedila ju je Danijela Mihalić, danas Gračan. Osim po dugim nogama, zbog čega su je obožavali modni agenti u Italiji bila je poznata i kao jedna od prvih slavnih Hrvatica koja se podvrgnula plastičnim operacijama. Prije 12 godina ljubila je tad dugokosog poduzetnika i playboya Dragana Jurilja (41).

- Nisam se čuo s njom od prekida. U šoku sam - kaže Jurilj s kojim je bila šest godina u vezi. Teško se nosila s tim što ju je ostavio zbog Sunčice Lalić. Prijatelji u Zagrebu nisu je čuli ni vidjeli godinama.

- Samo je nestala. Srela sam je prošle zime u Zagrebu. Bila je depresivna. Pitala me kako sam se prebrodila rastavu od mog bivšeg supruga Radeljaka. Rekla sam joj da nađe posao, nešto za što će se ‘uhvatiti’ - kaže Vlatka Pokos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...