Show

Komentari 35

Ove Hrvatice u 2021. su nas 'počastile' najseksi bikinijima, koja od njih je vaš favorit?

Ove Hrvatice u 2021. su nas 'počastile' najseksi bikinijima, koja od njih je vaš favorit?

Možda je ovih dana hladno, ali lista najseksi Hrvatica u bikinijima 2021. godine trebala bi nas sve ugrijati. Ljeti su se neumorno 'udarali' selfieji, a sad je vrijeme za glasovanje

Hrvatice su nadaleko poznate po svojoj ljepoti u svijetu, a ovo ljeto bikiniji i mini bikiniji zauzimali su svu pažnju na plažama, a samim time i slavne Hrvatice koje ih jako dobro nose.

POGLEDAJTE VIDEO O BIKINIJIMA:

Lidija Bačić (36), poznata i kao Lille, splitska je pjevačica, glumica i model, nagrađivana na festivalima kao 'najbolji vokal', no to nije njezin jedini adut. Osim glasa, ima i stas. Njezini atributi uhvatili su još veću pozornost

Žanamari Perčić (40) je pop/pop-rock kantautorica, poznata je po pobjedi u TV show-u Hrvatski Idol 2004. Osim sjajnog vokala pjevačica se na svom Instagramu često hvali i besprijekornim izgledom.

Nives Celzijus (40) je uspješna pjevačica, glumica, kolumnistica, model i publicistica. Celzijus je oduvijek znala kako treba zapaliti internet sa svojim oblinama.

Kad ne pjeva, Severina Vučković (49) često objavljuje selfieje na Instagramu, a ove je godine svoje pratitelje 'počastila' fotkama s dalekih Maldiva.

Jelena Perić (30) je naša uspješna influencerica koju često nazivaju i 'hrvatskom Kim Kardashian'. Jelena je 2020. godine rodila sina Tea nogometašu Igoru Bubnjiću, s kojim je provela i ljetne praznike te svima pokazala liniju.

Naša bivša televizijska glumica i influencerica Sonja Kovač na Instagramu je vrlo popularna.

Proputovala je gotovo cijeli svijet, no najviše uživa provoditi ljeta na našim plažama, što potvrđuju i fotografije.

Iva Šarić (33) je naša uspješna manekenka i influencerica. S nogometašem Brunom Petkovićem ove godine dobila je sina Adriana, no već ljetos nam je pokazala fotografiju u šarolikom bikiniju.

Influencerica Ecija Ivušić (35) ove se godine u Firenci zaručila sa svojim dečkom glazbenikom Goranom Beloševićem, a u više navrata pozirala je za Instagram u mini kupaćem. 

Jelena Rozga (44) ovo ljeto je objavila kako uživa u Jadranskom moru u predivnom modro- zelenom bikiniju.

RECITE NAM U ANKETI VAŠE MIŠLJENJE

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci