Obavijesti

Show

Komentari 9

Ovi su nogometaši uplovili u bračnu luku pa otišli na odmor

Ovi su nogometaši uplovili u bračnu luku pa otišli na odmor
10

Jedvaj se tako pridružio Kramariću, Livaji, Ćaleti-Caru i Toliću koji su oženili svoje partnerice ovog proljeća

VIDEO

Duga bijela vjenčanica zagrlila je Dinu Dragiju dok je hodala prema oltaru uz pratnju oca. Mladenka je išla svome princu, nogometašu Tinu Jedvaju (26). Dok je ona kosu ukrasila biserima, on je na lice nabacio najveći osmijeh. Dini je frizuru za poseban dan radio njezin blizak prijatelj Zvonimir Franić, koji je prije vjenčanja objavio fotke završnih priprema.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner VIDEO

Svoja dva obreda, jedan u crkvi sv. Nikole u Varaždinu, a drugi u dvorcu Leitner par je proslavio uz brojne kolege i prijatelje. Mladenki je kuma bila Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića, a ona se s djeverušama fotografirala ispred panoa ukrašenog bijelim cvijećem.

Osim nje, pogledima su plijenile Tia Mamić, ali i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića. Par je za prvi ples odabrao pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', a uzvanike je zabavljala grupa Lexington. Kasnije se na pozornici pojavio i glazbenik Saša Matić.

Jedvaj je tako jedan u nizu hrvatskih nogometaša koji je proljeće iskoristio za odlazak u bračni život. Prvi je trend "otvorio" Marko Livaja (28) s dugogodišnjom partnericom Iris Rajčić (42). Oni su se vjenčali 2. svibnja u Splitu nakon osam godina veze. Na intimnoj ceremoniji pristigli su brojni uzvanici poput Doris Dragović, Ane Gruice, ali i Markovih kolega iz Hajduka.

- Ovo je važan dan njihovog života. Želim im sreću, mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece - rekla je kroz osmijeh Doris.

Mladoženja je odjenuo elegantno crno odijelo, a Iris je na sebi nosila raskošnu vjenčanicu koja je mnoge ostavila bez daha. Vjenčali su se u crkvici na Sustipanu odakle su otišli u restoran Adriatic, u kojem su 'vjenčanje godine' imali i Hana Huljić i Petar Grašo.

Split: Petar Grašo i Hana Huljić stigli u restoran gdje će se održati slavlje nakon vjenčanja

Andrej Kramarić (30) prošle je godine u ožujku sklopio brak s Miom Ćurković (26), s kojom je na ljeto dobio i sina. Oni su koncem svibnja u zagrebačkoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama priredili i crkveno vjenčanje te su tada i krstili sinčića Viktora. Andrej je imao elegantno plavo odijelo, a mama Mia na sebi je imala dužu majicu nalik na haljinu s gornjim čipkastim dijelom i bijele hlače. Ispred crkve su se grlili s kumovima i okupljenima, a popričali su i sa svećenikom koji je imao obrede.

Duje Ćaleta-Car (25) i supruga Adriana Đurđević (30) 2. lipnja su ponovili bračne zavjete. Kao i prvi put, vjenčali su se u Dubrovniku, ali crkveno i s većim brojem uzvanika. Na prvoj svadbi imali su malu privatnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo članovi obitelj i najuži krug prijatelja, a vjenčao ih je matičar.

Adriana je za drugi "najvažniji dan u životu" izabrala bijelu haljinu s otvorenim leđima. Kovrčavu kosu je raspustila, a šminka koju je imala na sebi bila je decentna. Duje je na sebi je imao profinjeno crno odijelo i bijelu košulju. Uz sretne supružnike na vjenčanju je bio i njihov devetomjesečni sin Mauro. Naime, na prvom vjenčanju u svibnju 2021. godine Adriana je još bila trudna s malenim.

Evo kako izgleda haljina u koju se Adriana Ćaleta-Car presvukla nakon raskošne vjenčanice
Evo kako izgleda haljina u koju se Adriana Ćaleta-Car presvukla nakon raskošne vjenčanice

Marko Tolić (25) prošlog petka je crkvi svetog Ante u Zavelimu u Hercegovini oženio dugogodišnju djevojku Gabrijelu Tandaru. Uzvanici su uz bakljadu i pjesmu ispred crkve dočekali mladence koji su se zaručili početkom prošle godine. Mladenka je bila u dugoj bijeloj haljini, dok je Tolić obukao crno odijelo.

- A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav - to troje - ali najveća je među njima ljubav - napisao je Tolić uz fotografiju sa zaruka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao