Obavijesti

Show

Komentari 10

'Ovo je emotivnija, intimnija i drukčija strana morskog vuka'

'Ovo je emotivnija, intimnija i drukčija strana morskog vuka'
9

Kad sam vidija Oliverove fotografije koje mi je dala Vesna, uvuka mi se straj u kosti, ispričao je fotoreporter Feđa Klarić koji u petak otvara izložbu s 42 fotografije Olivera Dragojevića

Nikad objavljene fotografije iz obiteljskog albuma legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića dobivaju premijeru. U petak 13. rujna u 11 sati će se u splitskom trgovačkom centru otvoriti izložba Oliverovih dosad neviđenih trenutaka koje je snimio fotoreporter Feđa Klarić

Osim što ga fotografije predstavljaju kao glazbenika, vidjet će se i njegova uloga supruga, oca, djeda i prijatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Kad sam vidija Oliverove fotografije koje mi je dala Vesna, uvuka mi se straj u kosti. Ove zime sam predložija da napravimo tu izložbu, baš san tija da to bude nešto sasvim drukčije, intimnije, osobnije, i ona je pristala - rekao je Feđa za Slobodnu Dalmaciju.  

Na izložbi će biti 42 fotografije Olivera, a na otvorenju će biti Oliverova obitelj, prijatelji, bliski suradnici i kolege. 

Feđa je cijelog života pratio Olivera s fotoaparatom. Slikao je njegov prvi nastup na Prokurativama, prve korake njegovog sina Dina (44), ali i njegovih unuka. 

- On je zaslužija da ga građani isprate niz cilu Marmontovu, da mu pivaju klape i pivači, da ga pozdrave i slave građani ovog grada, od kojih nikad nije biža na ulici, sa svakin bi sta, sa svakin popriča, za svakoga je ima strpljenja.
Oliver se nikad nije ponaša ka zvijezda... - ispričao je Feđa prošlog ljeta.

Povodom Oliverovog rođendana 7. prosinca u pripremi je koncert koji će obuhvatiti njegovo stvaralaštvo. Kao izvođači najavljeni su Zlatan Stipišić Gibonni (51), Petar Grašo (43), Stjepan Hauser (33), Tedi Spalato (65), Zagrebačka filharmonija i mnogi drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...