Obavijesti

Show

Komentari 43

'Ovo je sigurno namješteno, ja hoću vidjeti ispise papira i sve'

'Ovo je sigurno namješteno, ja hoću vidjeti ispise papira i sve'
8

Ivana Kindl i Mario Petreković ispali su iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Ivana je tek konstatirala da je ovo prvi put da ona ispada, Marija je zanimalo za koliko su 'pali'

VIDEO

To! viknuo je Mario kad im je Duško rekao da on i Ivana napuštaju show.

- Ja hoću vidjet ispise papira i svega živoga jer je ovo sve sigurno namješteno. Ovo zaista nije fer i, ako ništa drugo, zanima me za koliko smo pali - našalio se Mario

- Ja moram konstatirati da je ovo prvi put da sam ispala iz showa - našalila se Ivana.

A sjela im je rock izvedba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U poluzavršnici showa 'Zvijezde pjevaju' pjevali su Nataša Janjić i Marko Tolja, Marija Borić i Ervin Baučić, te Mario Petreković i Ivana Kindl. Ivana i Mario prvi su izašli pred žiri i otpjevali pjesmu 'Hodala je pola metra iznad zemlje' grupe Kojoti. Od žirija su dobili maksimalni zbroj bodova, 40

- Mario se dobro osjeća u ovim rock izvedbama, riječ je o stavu - rekao je Nikša.

Ksenija je primjetila da su ostala tri podjednako dobra para i pohvalila Marija da je od početka showa puno napredovao. 

- Pratila sam budnim okom. Bili su autohtoni i vokalno im nitko nije ni do koljena - rekla je Martina i Vanna se složila s pohvalama. 

Najbolje odglumljena pjesma

Nataša i Marko prvo su pjevali pjesmu 'Do You Love Me' koju u originalu izvode The Contours. Nikša ih je pohvalio za scenski nastup i rekao Nataši da je došla na svoje. I oni su od žirija dobili same desetke.

- Ovo je najbolje odglumljena pjesma u showu, najbolje ste je interpretirali - rekla je Vanna i našalila se kako se kandidati među sobom moraju dogovoriti tko će ispasti. 

Marija i Ervin pjevali su baladu 'With Or Without You' grupe U2. Martina je u izvedbi koju su drugi opisali kao savršenu uspjela uočiti 'mali falšić' na kraju, no to joj nije pokvarilo ukupni dojam. Od žirija su za prvu izvedbu večeri dobili 36 bodova.

'Ivana uvijek dobije dobrog pjevača

Za drugu skladbu večeri Mario i Ivana pjevali su Ivanini pjesmu 'Promjenjiva'. 

Vana je rekla kako smatra da je Ivana najbolja R&B pjevačica na ovim prostorima. Marijeva izvedba ovaj put nije joj bila besprijekorna, no pohvalila je njegov trud. Ovaj je par od žirija dobio 36 bodova. 

- Interesira me kako to da uvijek Ivana Kindl dobije dobrog pjevača u showu - našalio se Nikša. 

Plus za osmijeh

Marko i Nataša pjevali su njegovu pjesmu 'Putujem'. Martina im je rekla da ih su jako lijepo pjevali, no imala je primjedbe na dvoglasje. 

- Divim se zaraznom osmjehu s kojim cijelo vrijeme pjevaš, a to jako rijetko viđamo i za to imaš veliki plus - rekla je Martina. 

Marko i Nataša od žirija su dobili četiri desetke. Jedini su par koji je  za obje pjesme koje su otpjevali dobio najviše ocjene.

'Rock mama'

'Ne ostavljaj me' pjevali su Marija i Ervin i razveselili Vannu koja je sretna jer dugo nije čula tu pjesmu koju jako voli. Od žirija su za drugu izvedbu dobili 37 bodova.

- Dobro ti je stajala ova balada iako za sebe kažeš da si zapravo rock-mama - rekla je Vanna, a Martinu izvedba nije oduševila, nedostajalo joj je energije. 

Ksenija je rekla kako se uopće ne slaže s Martinom i da joj je Marijina i Ervinova izvedba bila jako 'hot' i da je potpuno doživjela pjesmu kroz njihovu interpretaciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju