Obavijesti

Show

Komentari 29

Pakao plastičnih ljepotica: Rugali se Nininim usnama

Pakao plastičnih ljepotica: Rugali se Nininim usnama
11

Zbog loše obavljenih plastičnih operacija hrvatske zvijezde stalno su na popravcima. Zbog raznih komplikacija, zdravlje im često bude ugroženo

VIDEO

Nina Morić (31) usne je povećala sa 17 godina. Sada govori da je to najveća glupost koju je napravila. Nedavno je pokušala napraviti karijeru u Americi, ali tamo su ismijali njen “plastični” izgled. Izrugivali su se usnama za koje su pisali da izgledaju poput onih na lutkama za napuhavanje.
- Prije godinu dana uklonila sam te silikone i operaciju sam platila 20 puta skuplje nego stavljanje. Sve ostalo na meni je prirodno - rekla je Nina opovrgnuvši druge zahvate. Stavljanje silikona tada je platila nekoliko stotina maraka. Naši estetski kirurzi su za televizijsku emisiju analizirali operacije Nine Morić. Zaključili su da su joj usne i danas neravne, a nos premalen. Tvrde da Ninine grudi nisu korigirane jer su rubovi implantanata vrlo vidljivi. Dizanje jagodičnih kostiju je moglo biti manje uočljivije, smatraju kirurzi. Josipa Pavičić na povećanje usana odlučila se sredinom devedesetih godina. Njena gornja usnica s godinama je postajala sve kvrgavija. Zato se Josipa lani odlučila na još jednu operaciju.
- Komplikacija s usnama bila je preopasna za moje zdravlje, zato sam išla ponovno na operaciju - rekla je Pavičić. Nikad nije željela komentirati nagađanja da je povećala grudi i korigirala nos. Bivša manekenka Kristina Bradač Smoje (31) korekciju usana obavila je prije 10-ak godina. Nije bila zadovoljna zahvatom. Često je poslije govorila da joj je žao što je išla pod nož. I Ivana Husar danas žali što je povećala usne.

U OBRAZIMA IMA SALO IZ TRBUHA
Amerikanci su ismijali i suprugu Gorana Višnjića. “Što je Ivana napravila od lica? Zar je Goran u braku s voštanom figurom?” neki su od napisa u američkom tisku. Ivana je povećala usne, korigirala nos i grudi. O korekcijama nije javno pričala.
- Meni je Ivana prelijepa. Ona u prirodi za svoje godine izgleda savršeno. Ja sam sa svojim operacijama zadovoljan. Operirao sam usne, jagodice i nos. Inače, ja sam totalni protivnik estetske kirurgije - govori Neven Ciganović. Stavljanje umetaka u guzu nije priznao. O tome je progovorila njegova cimerica iz Big Brothera, Salome kojoj je priznao tu operaciju. On danas nerado govori o problemima koje je imao zbog povećanja jagodica.
- Ti su umetci bili novost na tržištu, a moj tadašnji kirurg, umjesto da ih oblikuje, mislio je da će se s vremenom sami prilagoditi licu. Izgledali su kao da strše. Kad je splasnuo otok i prošao podljev, shvatio sam da ih moram izvaditi. Taj dio lica popunio sam vlastitim masnim tkivom iz struka - rekao je prije nekoliko godina Ciganović.

SILIKONI SU JE UNIŠTILI
Sandra Mileusnić sa 18 godina željela je veće usne. Kirurg Siniša Glumičić joj u početku nije htio povećati usne.
- Kod njega sam odlazila sedam puta. Naposljetku mi je stavio nešto, a ujutro mi je gornja usna odletjela do nosa. Željela sam to izvaditi, ali me nitko nije želio operirati. Krim-policija ustvrdila je da u usnama imam gumu za cipele - rekla je 2005. danas preminula jet-setterica Sandra. Postala je psihički nestabilna, počela je uzimati anti TBC lijekove i drogu. Umrla je u srpnju 2007. u stanu zaručnika Kornelija.

OPERACIJE TRBUHA SU NAJOPASNIJE
Postoji mogućnost neočekivanih komplikacija kao što je pogreška kirurga. S usnama je posebna priča. Neke žene idu od kirurga do kirurga i taje koliko su puta povećale usne. Zato ja takve žene ne operiram. Nina Morić je lijepa i nije bitno što mi mislimo o njenom izgledu. Bitno je da je ona zadovoljna jer je tražila takav izgled. Ponekad zbog liječničke nestručnosti žena može umrijeti i od liposukcije, kaže riječki estetski kirurg Mario Zambelli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju