Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
83 komentara

'Pao' je prvi poljubac na farmi, no na pomolu je i velika svađa

LJUBAV JE NA SELU Nakon radnog dana uslijedila je večera na kojoj je 'pao' poljubac između Đurđice i Zvonimira. No romantika nije prisutna na svim farmama

RTL
Foto: RTL
83 komentara

Vrlo teške odluke su na leđima farmera i farmerica 'Ljubav je na selu'. U današnjoj epizodi gledatelji će se oprostiti od tri djevojke i jednog momka. Na farmi u Budislavcu, ljubav cvijeta. Zvonimir i Đurđica svoju vezu su začinili prvim poljupcem na romantičnoj večeri.

Dok se farmeri i farmerica na svojim farmama teškog srca opraštaju od jednog kandidata, jutro na farmi u Budislavcu pošteđeno je ovog teškog zadatka. Naime, pošto su se jedino Đurđica i Iva prijavile za farmera Zvonimira, veseli trojac svoj radni dan provodi u rasadniku među cvijećem. Nakon radnog dana uslijedila je romantična večera na kojoj je 'pao' poljubac između Đurđice i Zvonimira. Poslije teških odluka donesenih na farmama u Šenkovcu, Banovcima, Brdu Crikvenskom i Draču, vrijeme je za prve spojeve.

Neki farmeri su se odlučili na romantične večere, dok su drugi izabrali piknik ili vožnju vinskim cestama. No, romantika nije bila prisutna baš na svim farmama, netko je dobio 'jezikovu juhu'. Uz gitaru i dobro vino lako se zaborave oni bez kojih se može, no neke odluke djevojkama se baš i nisu svidjele. Velika svađa je na pomolu u novoj epizodi RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'.

Naši partneri pišu
Message