Obavijesti

Show

Komentari 48

Pao je u očaj zbog jedne žene: Tužan kraj legendarnog Falca

Pao je u očaj zbog jedne žene: Tužan kraj legendarnog Falca
2

Austrijski pjevač poginuo je 1998. u prometnoj nesreći u Dominikanskoj Republici. Njegov najbolji prijatelj otkrio je da se Falco bio opet odao narkoticima zbog nesretne ljubavi

VIDEO

Oko Falcove smrti postoje različiti mitovi. Nakon što je austrijska zvijezda pravog imena Hans Hölzel poginula 1998. u prometnoj nesreći, krenule su priče kako je bila riječ o samoubojstvu.

Od smrti legendarnog glazbenika prošlo je točno 20 godina, a lani je njegov najbolji prijatelj i bivši menadžer, progovorio o nesreći. U dokumentarcu Kabela 1 Hans Reinisch je rekao kako je pjevač danima prije svoje smrti konzumirao drogu i alkohol. Rekao je i da je uzimao narkotike jer je bio tužan.

- Bio je nesretno zaljubljen - rekao je Reinisch. Falco, koji je od 1996. živio u Dominikanskoj Republici, zaljubio se u Selinu.  

 

- Oko šest tjedana prije svoje smrti upoznao je lokalnu djevojku Selinu koja je živjela u mjestu Cabarete - rekao je Reinisch.

Falco se čak preselio kako bi joj bio što bliže, ali otac djevojke, lokalni gradonačelnik bio je protiv njihove ljubavi. Nije mu se sviđala Falcova 'divlja' prošlost. Selina je poslušala oca i udaljila se od pjevača. Falco je, navodno, zbog nesretne ljubavi opet počeo konzumirati narkotike iako je prije toga dvije godine bio 'čist'. 

- Tri dana je jako puno pio i uzimao je drogu - rekao je Reinisch. Falco je poginuo 6. veljače nakon što je autobus udario u automobil. Prema nalazima obdukcije, imao je u organizmu 1,5 promila alkohola, kokain i marihuanu.

Mislio da ima kćer

Falco je bio poznat po hitovima 'Rock Me Amadeus', 'Der Kommissar', 'Vienna Calling', 'Jeanny', 'The Sound of Musik'... Prodao je 20 milijuna albuma i 40 milijuna singlova i bio je najbolje prodavaniji austrijski pjevač ikada.

Rodio se 1957. u Beču. O narkoticima je postao ovisan 80-tih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Godine 1986. je Izabel Vitković rodila curicu koju su nazvali Katharina Bianca. Par se vjenčao dvije godine kasnije, ali je veza bila turbulentna. Brak je kratko trajao.

Falco je vjerovao da je Katharina njegova biološka kćer do njezine sedme godine. Tada je DNK test pokazao suprotno. Nakon toga odnos Katharine i Falca postao je čudan. Bili su u kontaktu no ona je uzela mamino prezime i tvrdila je da ju je isključio iz oporuke. Katharina je imala 12 godina kada je Falco poginuo. S Falcovom majkom Marijom Hölzel se pomirila tek prije njene smrti u travnju 2014. godine.

Katharina je 2008. objavila memoare 'Falco war mein Vater' (Falco je bio moj otac). 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...