Obavijesti

Show

Komentari 90

Pao prvi poljubac, cure plakale: Tu prestaje moja borba za Miju

Pao prvi poljubac, cure plakale: Tu prestaje moja borba za Miju
9

Mijo je već podijelio tri ruže – Mihaeli, Nikolini i Barbari. Manjak ruža izazvao je svađu među djevojkama, što je čak rezultiralo i ponekim suzama...

VIDEO

Gospodin Savršeni počeo je dijeliti ruže i prije treće ceremonije, a djevojke strahuju za svoj ostanak. Uz to, ljubomora i napetosti samo rastu, a jedna djevojka postaje najveća konkurencija svima ostalima.

Prošli tjedan Mihaela je dobila ružu od Gospodina Savršenog nakon spoja nasamo, a ovaj je tjedan započeo sa spojem Nikoline i Mije. Veliki zavodnik Mijo odveo je sretnu odabranicu na romantičan spoj u toplice. Nikolina nije mogla vjerovati da je napokon dobila svoju šansu, a ostale djevojke nisu mogle sakriti razočaranje. I dok se u vili raspravljalo o odnosima među djevojkama i ljubomori, Nikolina i Mijo uživali su u bliskim zajedničkim trenucima te je došlo i do prvog pravog poljupca u showu.

- Nisam pogriješio što sam odabrao Nikolinu za ovaj spoj - priznao je Gospodin Savršeni koji smatra da se s Nikolinom uspio povezati na nekoj većoj razini.

- Dan je bio savršen, uživala sam i moram priznati da je ovo bio jedan od najljepših spojeva u životu - ushićeno je kazala Nikolina koja se u vilu vratila s ružom jer je, osim poljupca, dobila i sigurnost da će ostati u showu i da njezino vrijeme tek počinje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Nakon što se vratila u vilu i prepričala djevojkama što se dogodilo, uslijedio je šok i nevjerica, a naleti ljubomore stizali su na sve strane.

- Ako se dogodio poljubac, tu prestaje moja borba za Miju - odlučno je izjavila Barbara, a Sara je zaključila – „Treba poljubiti mnogo žaba da bi došao do princeze!"

- Nikolina je definitivno svima dala mentalni šamar jer je nisu smatrali prijetnjom i onda je izašla iz sjene, dobila ružu, pusu, romantičan spoj i mislim da je Nikolina sada na top ljestvici konkurencije - obrazložila je Monika. 

Kasnije su se djevojke spremile za koktel party uoči treće ceremonije ruža, a netrpeljivost je postajala sve veća jer je Mijo već podijelio tri ruže – Mihaeli, Nikolini i Barbari. Manjak ruža izazvao je svađu među djevojkama, što je čak rezultiralo i ponekim suzama. 

- Dosta mi je biti ovdje, ovdje je 20 ljudi i svatko svakoga napada i nitko nema poštovanja, smatram da ne pripadam ovdje - izjavila je Mihaela kojoj su međusobna podbadanja među curama postala previše, a jednakog razmišljanja je i Monika.

- Ne bih htjela da se ljutiš na mene, ali želim biti iskrena s tobom. Mislim da ovo kompetitivno okruženje nije za mene i u showu ne mogu pokazati svoje emocije. Zbilja sam posesivna i ljubomorna osoba i kada upoznam osobu koja mi se sviđa, onda volim da je sva pažnja usmjerena na mene - iskreno je priznala Monika Miji te najavila da razmišlja o napuštanju showa. 

- Bit će mi jako krivo ako napusti kuću - kazao je Gospodin Savršeni koji je lijepu Siščanku zamolio da ne brza s odlukom, da razmisli i da mu pruži još jednu priliku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija